Szia Andrea,
Koszonom a valaszt.
Igen, eloszor kiprobaltam az ingyenes calculatort, majd miutan eszrevettem, hogy nem mukodik jol (gondolom mert ingyenes) elkezdtem keresni a rendes royal mail plugin utan. Talaltam ugyan ugy 2.5.6-os verziot viszont csupan 8 dollar volt. Ezert megvettem.(ha van olcson, miert fizessek ugyanazert tobb penzt)
Majd szomoruan rajottem, hogy ez sem jo semmire, mert rosszul szamol, vagy egyaltalan nem szamol. Es fogalmam sincs hogy ez az en hibam(rosszul feltoltott adatok miatt) vagy a plugin arabol kovetkezo"olcso husnak…" cimu dolog van e hatterben.
“Egyébként UK bázisú az áruházad és fontban akarsz árulni?”—Ezt nem ertem
Igen Uk bazisu, mert Angliaban elek, a multicurrency ugy van beallitva, hogy Angolfont es euroban is megjelenitiheti az arakat.
A gond az hogy hiaba keresek leirast a royalhoz, ami neten megtalahato, az ugyan a 2.5.6-s verziot demonstralja(ami nekem is van elvileg) megis teljessen mas a menuszerkezete.
A youtube videok is olyan menu elemeket mutatnak, amik nekem nincsenek . Hiaba irtam a plugin ertekesitojenek, nem valaszol. Szerettem volna felvenni a kapcsolatot a Woocommerce-el de “contact us” lehetoseg nincs is, ami meg van ott hiba uzenetkent kijott hogy eloszor vasaroljak meg valami frissitest es csak az utan tudok kapcsolatba lepni veluk.
A termekenel mind a suly mind a meret adatok felvannak toltve, de mivel azonos termeken belul a variaciok mas-mas meretuek es sulyuak, ennek megfeleloen vannak az adatok feltoltve. Ahol hianyzik, ott folyamatosan toltom fel.
Amugy nem ragaszkodom en a royal pluginhoz, de angliaban ez a posta szolgaltato ceg. Neztem az express cegeket is de mindegyiknel eloszor szerzodest kell kotni.