Royal blue 20 + 2.7 + RSS

Mivel úgyis másik tárhelyre pakoltam át, gondoltam a 2.5.x verzióról átteszem 2.7 verzióra a blogomat. 2.7 telepítés rendben. A régi blogon is működő plugineket is felpakoltam és a használt sablont is. A 2.7 alatt elszállt az RSS, pontosabban nem is volt. (Távoli protokollok be van kapcsolva - a régi verzión is be volt).

Az oldalon szépen megjelenik az rss szövege, de kattintásra 404-et kapok bejegyzésnél is, kommentnél is, a widget címre kattintva frissíti a főoldalt.Az oldal:

http://seoblog.webkapu.comA sablon:

http://www.themestudio.us/index.php?loadpage=.%2Fincludes%2Fsearch.php&searchstring=royal+blueHol keresgéljem a hibát?(Mielőtt kérdés lenne: nem ingyenes tárhelyről nem ingyenes tárhelyre.)Opsz, rájöttem, valamit nagyon-nagyon sikerült elqrnom…

wp-n belüli export-import talán?

A tovább gombok, előző oldal sem működik.

permalink strukturat frissitsd le

vagy valami htaccess csunyasag lehettovabba meg kene nezni a default sablonnal es pluginok nelkul is

hatha ott kavar be valamiamugy en szemely szerint ha koltoztetek egy wp-t akkor mindig az adatbazist viszem tovabb, mivel a wp belso export-importja elegge lazan kezeli a dolgokat szamomra

Várnom kell kicsit, mielőtt bármit is próbálkozok, betörés volt a szerverre, isszuk a levét, lehet, hogy annak a következménye ez a probléma is és köze sincs a wp-hez. Legalábbis permalink frissítésre nem reagál most, a htaccess rendben van.

(könyvtárak jogai 99 nevű csoport tulajdonában vannak és hasonló nyalánkságok)Update: a problémát a betörés okozta, akár törölni is lehet a topikot.