Rosszakaró :S

A következőben kérném a segítségeteket:

Van valaki, aki különböző e-mail címekről írogat hozzászólásokat az oldalamra.

Tudni kell, hogy az oldalam még nem örvend túl nagy népszerűségnek, csak most készülget, pár családtagon kívül más nem tud róla. Elméletileg.

Nem tudom, miként talált rám. A testvéreimben bízom, ők biztos nem írogatnának, a címet pedig nem adták tovább. Naponta többször ír, különböző címekről, de az üzenetek mindig ugyanazok, váltogatva. - Pár nap után feltűnt, hogy ugyanaz a szöveg egy az egyben több címről is jön… -.

Emiatt került fel egy bővítmény, ami csak akkor teszi a hozzászólásokat láthatóvá, ha engedélyezem.

Telepítettem fórumot is, de azt le kellett szednem, mert a hozzászólásai nem kerültek nyilvánosságra, így “ott élte ki magát”.

Ha letiltom az e-mail címet, másnap másikról jön az üzi.

IP címet nem tudok letiltani, mert folyton változik.

Nem tudom, miért engem választott ki, mert ezzel a témával csak most kezdtem el foglalkozni.

Meg lehet valahogy oldani, vagy várjam meg, amíg megunja az egészet?

sajnos csak moderációval kerülhető el az ilyesmi…

nekem is van egy -azt hiszem csak egy- kedves látogatóm aki pofátlan stílusban ír általában elég vérlázító hülyeségeket…

Köszönöm!

Remélhetőleg megunja, mert én kezdem unni az állandó törölgetést.

Még egy kérdés:

Nem tudom, szándékosan, vagy véletlenül az egyik hozzászólásnál az aláírásnál maradt egy link.

Ez átirányított egy másik oldalra, ami hasonló témával foglalkozik, de mégsem. :smiley:

Az alap ugyanaz, csak másik vonalon indultam el.

Nem tudom, hogy annak az oldalnak a tulajdonosa lehet-e az írogató, vagy ez csak csali… :angry: