[font=helvetica, arial, sans-serif:i8jv8ap2]Üdv mindenkinek![/font:i8jv8ap2]
[font=helvetica, arial, sans-serif:i8jv8ap2]Készítettem egy weboldalt a www.eskuvoidj4you.hu -t, valamiért nem engedi a robots.txt, hogy indexeljenek a keresőrobotok. Már próbáltam mindent, de a Webmastertools-ban is mindig ugyanaz a hibaüzenet: “Az Ön webhelyén súlyos állapothiba található. - Ellenőrizze a webhely állapotát! A robots.txt fájl blokkol néhány fontos oldalt.” Próbáltam a pluginekkel is variálni, hátha valamelyik akasztja, de semmi. Tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm a segítséget![/font:i8jv8ap2]
[font=helvetica, arial, sans-serif:i8jv8ap2]Üdvözlettel, Court[/font:i8jv8ap2]
Pedig azzal nincsen semmi probléma. Az oldala elején vedd ki ezeket a revisit after meg ezeket, semmi értelme nincs, term. charset maradjon. Utána nézzük meg a dolgot. Vagy, tegyél be egy teljesen üreset. Arra mit lép? Meg egy sitemap plugint is.
Köszi a gyors segítséget!
Google XML Sitemaps-ot használok. Mondjuk még nem indexelte a google, de a WMT-ban akkor is kéne látnia, hogy nem blokkol a robots.txt.
Leellenőriztem az alábbi linken: http://ismyblogworking.com/www.eskuvoidj4you.hu Itt azt írja, hogy "[font=helvetica, arial, sans-serif:23urfq0q]
Your
is valid and allows search engines to index your content." Tehát ezzel nincs gond, viszont a Webmaster blokkoltnak látja. Meg ír valami "
Hát nem tudom WMT-nek mi baja lehet. Vannak a google-nek hülyeségei. A másik meg hogy nincs bejegyzés gondolom és üres az rss. 404-re fut, vagyis azt írja.
Akkor lehet, hogy meg kéne várni, hogy indexeljen, talán utána másképp fogja látni? Tudom, hogy nincs összefüggés, de néha produkál érdekes dolgokat a google.
Ãrni kéne bejegyzésből minimum egyet, hogy ne legyen üres, akkor fog ez megszűnni elvileg. (Mármint ha az a baja, hogy üres.)
Nekem is ugyanazt a hibaüzenetet hozza a [font=helvetica, arial, sans-serif:23965f1g]Webmastertools, mint Court-nak.[/font:23965f1g]
[font=helvetica,arial,sans-serif:23965f1g]A[/font:23965f1g]codex.wordpress.org-on ezt ajánlják:
Google Image
User-agent: Googlebot-Image
Disallow:
Allow: /*
# Google AdSense
User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:
# digg mirror
User-agent: duggmirror
Disallow: /
# global
User-agent: *
Disallow: /cgi-bin/
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/
Disallow: /wp-content/plugins/
Disallow: /wp-content/cache/
Disallow: /wp-content/themes/
Disallow: /trackback/
Disallow: /feed/
Disallow: /comments/
Disallow: /category/*/*
Disallow: */trackback/
Disallow: */feed/
Disallow: */comments/
Disallow: /*?
Allow: /wp-content/uploads/
Akkor ez most így jó vagy sem?
# Google Image
User-agent: Googlebot-Image
Disallow:
Allow: /*
# Google AdSense
User-agent: Mediapartners-Google*
Disallow:
# digg mirror
User-agent: duggmirror
Disallow: /
# global
User-agent: *
Disallow: /cgi-bin/
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/
Disallow: /wp-content/plugins/
Disallow: /wp-content/cache/
Disallow: /wp-content/themes/
Disallow: /trackback/
Disallow: /feed/
Disallow: /comments/
Disallow: /category/*/*
Disallow: */trackback/
Disallow: */feed/
Disallow: */comments/
Disallow: /*?
Allow: /wp-content/uploads/Akkor ez most így jó vagy sem?
Sziasztok!
A plasztikakecskemet.hu oldalunkat nem találja meg egyáltalán a google. Miért lehet ez, mit kellene vele csinálni?
Az alábbi link is hibát jelez:
http://ismyblogworking.com/www.plasztikakecskemet.hu
Segítségeteket előre is köszönöm!
Köszi! Kivettem a robots.txt-t. Valami ötlet arra, hogy miért nem találja a Google egyáltalán az oldalt?
Nagyon véletlenül az adatvédelmi beállításodnál mi van beállítva ?