robots.txt

halitudnátok ajánlani valamit amivel lehet tesztelni, hogy mely linkek kerülnek majd be a keresőkbe? a robots.txt teszteléséhez kellene, mert amit most használok http://www.seochat.com/seo-tools/site-link-analyzer/ az szerintem azt nem nézi. egyszerűen nem tudom kizárni a google-t a feed végű címekről, jelenleg ezt próbáltam:User-agent: *

Disallow: /feed/

Disallow: */feed/

Úgy néz ki, hogy a robots.txt-d okés. Várj egy kicsit, míg Google bácsi és széles rokonsága újra elnéz hozzád és akkor majd meglátod az eredményt is.

Amúgy miért akarod, hogy ne nézze a feedeket? Úgy tudom, hogy blogoknál ezért még “plusz pot is jár”. Ráadásul így a robotok tiszta tartalmat kapnak, amit imádnak, ráadásul konkrét linkkel a konkrét bejegyzésekhez. Szerintem nincs semmi jobb, amivel a keresőket “etetni” lehetne.

felhasználó barátság szempontjából lehet hogy nem túl szerencsés ha a felhasználó a feed oldalon jön be.

Filóztam ma ezen kb. 2 órával ezelőtt, és ugyanerre jutottam. :slight_smile:

Áh, nekem már ebből elegem van. Van valamilyen eredményed?

Nekem állandóan bent vannak egyes oldalak. Most kicsit átrendeztem a permalinkeket, kiváncsi vagyok mi lesz tovább.Főleg a …/feed/ és az …/#commnets oldalaktól nem tudok megszabadulni.

nekem a google automatice a rendes tartalomra kuldi a latogatokat. aztan a logok szerint joforman csak a feedeket nezi.

Sziasztok!Egy gyors és rövid kérdésem lenne ezúttal:Milyen robots.txt beállítást használtok? Nekem az is jó ha valaki bemásolja a sajátját, annak is tudnék örülni. Általánosra gondoltam. Crawler programot használok és már ott be szeretném importálni a robots.txt-t hogy pl az admin könyvtárat és az egyéb elrejteni való oldalakat amiről nem tudok, ne kövesse a robot.Nekem alap beállítással ez van:User-agent: *

Disallow: /wp-admin/

Allow: /Érdemes még Disallow-hoz hozzáírni valamit?


Code:

User-agent: Mediapartners-Google*

Disallow:

# BEGIN XML-SITEMAP-PLUGIN

Sitemap: http://www.konyvelozona.hu/sitemap.xml.gz

# END XML-SITEMAP-PLUGIN
Merthogy én a Google XML Sitemaps bővítményt használom, ahol szépen be lehet állítani mindent, amit tudatni szeretnék a nagyvilággal, meg amit nem, azt is. :) :)

Mivel az adminhoz bejelentkezés szükséges,

felesleges disallowolni.

Köszönöm a segítséget. Arra gondoltam hogy hátha van olyan amit nem szerencsés hogy indexeljen a google.Nekem valahogy a sitemap generátor nem működött. Majd még próbálkozom vele:).

A bővítményben, mint írtam, kijelölhető hogy mi ne jelenjen meg, a többi - értelemszerűen - megjelenik a keresőkben.