Sziasztok!
Előre kell bocsájtanom, hogy új vagyok WordPress témakörben. Nagyjából mindent sikerült megtalálnom benne némi keresgélés után, de arra nem tudok rájönni, hogy miért nem készíti el a virtuális robots.txt fájlt.
Már telepítettem egy PC robots.txt nevű plugint is, és semmi. Ha beírom a böngészőbe, hogy www.név.hu/robots.txt 404-es hibát dob vissza a szerver. Próbáltam már ki/bekapcsolni a privát módot, és van már aktív bejegyzés az oldalon.
Mit kéne megnéznem, hogy tudnék rájönni a hiba okára?
Segítségeteket előre is köszönöm!
A Beállítások > Permalink oldalt az adminban látogasd meg, és nyomj egy elengáns mentést.
Ez újra generálja és újra tölti a rewrite szabályokat.
'DjZoNe' wrote on '2010-09-01:
A Beállítások > Permalink oldalt az adminban látogasd meg, és nyomj egy elengáns mentést.
Ez újra generálja és újra tölti a rewrite szabályokat.
Kipróbáltam, de továbbra sem sikerült. Még az apachot is újraindítottam, mégsincs eredmény. http://site/robots.txt 404-es hibát ad.
én ehhez nem értek. de a valós robot.txt miért nem olyan jó, mint a virtuális?
'varnyu' wrote on '2010-09-02:
én ehhez nem értek. de a valós robot.txt miért nem olyan jó, mint a virtuális?
Persze, persze, megcsináltam kézzel, és bemásoltam a gyökérbe, csak kíváncsi voltam, és szerettem volna tudni, ha van ilyen lehetőség, akkor az miért nem működik. Pl. akkor hogy működne az a funkció, hogy letiltom a keresőket az oldalról? Márpedig a beállításokban van ilyen adatvédelem címen...
na most akkor tiltani akarod azokat a fránya robotokat, vagy csalogatni? 
pakold fel a Platinum SEO packot, az generál Neked csini kis virtuális robot txt-t 
Meg ahogy én észrevettem, megzabálja az erőforrások javarészét…

'mester1202' wrote on '2010-09-02:
Persze, persze, megcsináltam kézzel, és bemásoltam a gyökérbe, csak kíváncsi voltam, és szerettem volna tudni, ha van ilyen lehetőség, akkor az miért nem működik. Pl. akkor hogy működne az a funkció, hogy letiltom a keresőket az oldalról? Márpedig a beállításokban van ilyen adatvédelem címen...
A letiltás nem robots.txt-n működik,
hanem minden oldal headerjébe bekerült a noindex,nofollow direktiva.
No ezt nem is tudtam. De most már tudom.