robots.txt nem jön létre

Sziasztok!

Előre kell bocsájtanom, hogy új vagyok WordPress témakörben. Nagyjából mindent sikerült megtalálnom benne némi keresgélés után, de arra nem tudok rájönni, hogy miért nem készíti el a virtuális robots.txt fájlt.

Már telepítettem egy PC robots.txt nevű plugint is, és semmi. Ha beírom a böngészőbe, hogy www.név.hu/robots.txt 404-es hibát dob vissza a szerver. Próbáltam már ki/bekapcsolni a privát módot, és van már aktív bejegyzés az oldalon.

Mit kéne megnéznem, hogy tudnék rájönni a hiba okára?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Miért használsz erre plugint, mikor kézzel is létre tudod hozni: Link

A Beállítások > Permalink oldalt az adminban látogasd meg, és nyomj egy elengáns mentést.

Ez újra generálja és újra tölti a rewrite szabályokat.

'DjZoNe' wrote on '2010-09-01:

A Beállítások > Permalink oldalt az adminban látogasd meg, és nyomj egy elengáns mentést.

Ez újra generálja és újra tölti a rewrite szabályokat.

Kipróbáltam, de továbbra sem sikerült. Még az apachot is újraindítottam, mégsincs eredmény. http://site/robots.txt 404-es hibát ad.

én ehhez nem értek. de a valós robot.txt miért nem olyan jó, mint a virtuális?

'varnyu' wrote on '2010-09-02:

én ehhez nem értek. de a valós robot.txt miért nem olyan jó, mint a virtuális?

Persze, persze, megcsináltam kézzel, és bemásoltam a gyökérbe, csak kíváncsi voltam, és szerettem volna tudni, ha van ilyen lehetőség, akkor az miért nem működik. Pl. akkor hogy működne az a funkció, hogy letiltom a keresőket az oldalról? Márpedig a beállításokban van ilyen adatvédelem címen...

na most akkor tiltani akarod azokat a fránya robotokat, vagy csalogatni? :smiley:

pakold fel a Platinum SEO packot, az generál Neked csini kis virtuális robot txt-t :slight_smile:

Meg ahogy én észrevettem, megzabálja az erőforrások javarészét… :frowning: :frowning: :frowning:

'mester1202' wrote on '2010-09-02:

Persze, persze, megcsináltam kézzel, és bemásoltam a gyökérbe, csak kíváncsi voltam, és szerettem volna tudni, ha van ilyen lehetőség, akkor az miért nem működik. Pl. akkor hogy működne az a funkció, hogy letiltom a keresőket az oldalról? Márpedig a beállításokban van ilyen adatvédelem címen...

A letiltás nem robots.txt-n működik,

hanem minden oldal headerjébe bekerült a noindex,nofollow direktiva.

No ezt nem is tudtam. De most már tudom.