rimelek.hu

Üdv mindenkinek.Sokat gondolkodtam, hogy megmutassam-e a blogom, vagy ne. Mivel még nem nagyon dolgoztam át a

moonlight témát. Így az érdemem maximum a tartalom lehet. De még azt sem nagyon vittem túlzásba. Illetve érdekes módon a moonlight téma kicsit hibás. Egy részt volt pár dolog, ami fixen angolul bele volt írva forrásba. De ez a kisebbik gond. Viszont a tag is duplán volt benne, mert a szerző az index.php-ben is lezárta a html-t, és a div-eket, de meghívta a get_footer() függvényt is. Ezen kívül hiányzott belőle az a funkció, hogy ha nincs engedélyezve a hozzászólás, akkor azt írja ki, és ne a linket, hogy hozzászólhat. Sőt, már a header.php -je is hibás volt, mivel kimenetet küldött header() előtt. Ami furcsa, hogy a demo oldalon működnek a dolgok. Na de nem is a témáról akartam írni. Csak elkalandoztam.Az oldalam: rimelek.huMost ahogy elnézem a magyarítást és néha félbehagytam. Bent maradt egy-egy angol szó egy magyar mondatban. Ezt majd megoldom rendesen. De így is többet kellett belenyulnom a forrásokba, mint szerettem volna :slight_smile: devformatter plugin is hibákat generált validátorban. És a főoldalon is a cikkek teljes tartalma jelent meg az összegzés helyett. De szerencsére az csak egy függvényhívás lecserélése volt the_content() ről the_excerpt() -re.Igazából a témája az oldalnak leginkább régi saját versek, és programozás. Általam írt scriptek, programok.

Bár a terv nem ez volt, de ezt a “magamról” oldalon leírtam. Ezeket az információkat ismerve lehet kritizálni :slight_smile:

Előre szólok, hogy a magyarítás tényleg elég gyenge lehet néhol. Ha valaki értelmetlen szöveget lát, és van javaslata mire írjam át, akkor várom. Főként ennek a “visszakövetés” funkciónak a megfogalmazása fogott ki rajtam.