RewriteCond hiba

Furcsa hibával találkoztam: a WP mintha elfelejtené a jelszavakat, de még csak hibát sem jelez.

Azaz:

Wp feltelepít, jelszó megad, bejelentkez, műxik.

Kilépek, FF becsuk, újraindít, wp-login, user/pass megad, és nem csinál semmit. Hibát sem jelez. Jelszó újrakérés után egy browser session erejéig megint működik. Chrome és Opera esetében rosszabb a helyzet.A szerveren a weboldal egy almappában van a public_html alatt, ezért rewritecond segítségével van átirányítva oda.

Ha ezt eltávolítom, és a WP beállításainál a 2 url-ben megadom az almappát, akkor a hiba nem jelentkezik.Tovább vizsgálgatva azt találtam, hogy néha sikerül bejelentkezni, néha nem.

Bejelentkezéskor wp-admin először átirányít a wp-login.php-re, ahol megadom az adatokat, majd az admin felület helyett ide visszadob.

Viszont, ha eltávolítom a címsávban található átirányítást a wp-login.php mögül, akkor belép adminra.Feltételezem a rewritecond és a wp (vagy a böngésző süti) valahogy összeakad.A public_html-ben használt .htaccess fájl tartalma:Code:

RewriteEngine onRewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www.)?valami.hu$

RewriteCond %{REQUEST_URI} !^/valami/

RewriteRule ^(.*)$ /valami/$1
Az egész egy VPS-en van, amire több weboldal is megy majd egymás mellé, ezért kéne, hogy külön mappában legyenek.


Van erre valami más (jobb) megoldás?

VPS-re:

virtualhost-okat hozz létre a domain-eknek :slight_smile:

feltételezem apache-ot használsz:

http://www.google.com/search?q=apache+name+based+virtualhost&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu-HU:official&client=firefox-a