Kedves Mindenki!
Vettem egy WordPress template-t a themeforest-től. Van benne RevSlider plugin. Ezt a plugint a themepunch készítette. Megnéztem a honlapjukon, hogy kell aktiválni. Szerintem jól csináltam, de semmi változás. Ha Valakinél előkerült már ez a baj, de Neki sikerült aktiválni segítene nekem?
Előre is köszönöm!
Üdv:
A vásárolt sablonhoz két dolog jár, de lehet három is. Dokumentáció, mivel valahogy be is kell illeszteni azt slider-t. (avagy próbálj egy minta bejegyzést csinálni és oda betenni egy minta slider-t) A második a support a készítő irányából.
A harmadik opcionális, letölthető minta tartalomnak hívják.
Köszönöm a választ. Jóval előrébb vagyok már, de most egy újabb problémába ütköztem.
Szerkesztem a slidert. Beállítom a képeket etc. Amikor globálisan szeretném magát a slidert szerkeszteni, akkor a fülek nem nyílnak le. (Ált beállítások, Layout & Visual…)
Töltsd fel újra ftp-n a bővítményt/sablont. De lehet egy script akad össze, mivel gondolom jquery tabs-osan van akkor megoldva. =/
Nézd meg a böngésződben a hibakonzolt, hátha kiad valami javascript hibát.
Szia!
Ezt írja:
Uncaught SyntaxError: Unexpected token ILLEGAL
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Frissítettem a SR-t 5.4.1-es verziójára, de pár plugin nem aktiválható vagy telepíthető.
Ezt a hibát írja:
Parse error: syntax error, unexpected T_STATIC in /web/wp-content/plugins/revslider-slicey-addon/includes/base.class.php on line 31
-A legfrissebb verzió van fent.
-Aktiválva van.
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
R