Revíziókezelés letiltása

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) Revíziókezelés letiltása című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: Revíziókezelés letiltása]

Köszi, ez nagyon hasznos volt!

Köszönet!!!
Nagyon hasznos volt a jótanács, és a leírás mégjobb!!! :):slight_smile:

Köszi Charlie!

Kipróbáltam, és bejött. Sok felesleges helyet spórolhattam meg a segítségeddel.
Ennek a funkciónak illendő lenne gyárilag ki-, bekapcsolhatónak lenni, nem?

Köszönöm szépen a jó kis leírást!

Szerintem is legalább az admin felületből kikapcsolhatónak kéne legyen (SZVSZ alapból tiltva kéne lennie, és akinek kell, az engedélyezhetné), de hát ugylátszik a fejlesztők más véleményen vannak…

…és frissítés után megint kézzel kell kiiktatni…(?)

na, látod, ez egy jó kérdés. majd ha jön olyan frissítés, amibe lesz adatbázis változás megnézem.

na, elvileg nem kell, mivel a define(‘WP_POST_REVISIONS’, false);-vel letiltottuk, az adatbázis tisztítás csak azért kell, mivel a korábban létrejotteket nem törli ki a wp, még ha letiltod is

Figyeljetek!

Nagyon fontos, hogy NE az utolsó sorba írjátok be mert akkor nem működik!

És arra is, hogy mivel nyitjátok a file-t. Ne kerüljön be (mint nálam) az első sorba idegen karakter, mert ennek is fehér admin felület lehet a következménye. (részletek a fórumban)

Köszi az infókat, és a pontosítást, hogy hova kerüljön.

Baromi érdekes, kipróbáltam ha már arra jártam, és tényleg nem működik az utolsó sorból.

Ez is azt bizonyítja, hogy moziban érdemes az első sorból nézni a filmet, mert akkor a hátul ülőknél hamarabb látni a filmet! :wink:

Isten áldja ezt a postot! Pár hete mióta megláttam, telepítés után ez az első változtatás amit eszközölök! :wink:

köszi a leírást. szeretném megkérdezni, hogy oldalak szerkesztésénél is létezik-e ilyen leírás. Mert u.a. csinálja, mint a bejegyzéseknél. én túl láma vagyok ahhoz, hogy kísérletezgessek vele. Köszi!

“És arra is, hogy mivel nyitjátok a file-t. Ne kerüljön be (mint nálam) az első sorba idegen karakter, mert ennek is fehér admin felület lehet a következménye.”

UTF 8 BOM “dtz” nélkül megteszi?

DELETE FROM wp_posts WHERE post_type = “revision”;

Ez nem elég?

Revízió törlés manager plugin

http://wordpress.org/extend/plugins/delete-revision/