Revisions

Nem vagyok biztos abban, hogy jól értelmezem, de a post-revision-ök azok az elemek, amik akkor keletkeznek, amikor elkezdek írni egy bejegyzést, és készül róla automatikus mentés.

Revision készül akkor is, amikor “mentés vázlatként” funkcióval mentek egy bejegyzést?

Egy olyan oldalon dolgozom, aminél több felhasználó is részt vesz az oldal tartalmi szerkesztésében, de nincs mindenkinek teljes joga publikálni vagy akár csak saját bejegyzését frissítéssel egyből élessé tenni.

Ha letiltom a revision-öket, akkor mi lesz az eredmény, akkor nem lehet vázlatként menteni? Akkor az elküld megtekintésre funkció nem fog működni?

Olvastam, hogy van olyan plugin is, ami ezt úgy kezeli, hogy a revision-öket amikor akarom, kitörli a rendszerből. Akkor elvesznek a függőben lévő elemek is?

Nem vagyok benne biztos, de szerintem a draft es a revision nem ugyanaz. A revisionokat plugin nelkul is le tudod tiltani, ill. maximalni a szamukat, ld. Presszo > Cikkajanlo > masodik bejegyzes.

Én egyszer próbáltam letiltani a revisiont plugin nélkül, de még nagyon az elején voltam és nem működött. Valszeg én lehettem a béna géza :smiley:

ezt kell beleírni a wp-config-ba:

define('WP_POST_REVISIONS', FALSE);

lehetőleg ne az első sorba :slight_smile:

oké :slight_smile:

Köszi! Ez hasznos volt :slight_smile: Még majd kobakot lehet le is infozom bővebben, hogy jobban megértsem.

melyik részét nem érted?

Quote:

ezt kell beleírni a wp-config-ba:

define('WP_POST_REVISIONS', FALSE);

lehetőleg ne az első sorba :)

1. sor: a wp-config.php fájlt kell szerkeszteni.

2. sor: ezt kell beleírni

3. sor: megjegyzés, miszerint NE az első sorban legyen.

ha ebből nem értesz valamit, akkor talán vedd le a bal szemedről a csíkos ellenzőt, hogy jobban láss! :rolleyes: :P

:wink:

Egyébként, ha több felhasználó használja az admint aktívan, szerintem érdemes bekapcsolva hagyni a revízió kezelést, sok bosszúságtól megvédhet.

Biztonságosabb, utólag (pl havonta) a régi bejegyzések revízióit kitörölni.