Egy olyan modult keresnék, amely segítségével egy összetett keresést tudok megjeleníteni az oldalon. Sajnos ez nem pénzes projekt, csak nonprofit szívesség, így nincs lehetőségem egyedi fejlesztéseket elkészíttetni.
Legördülő menüben kellene kiválasztani az adatokat a felhasználói felületen. Az is jó lehet, ha én viszem fel külön a keresőkifejezéseket (megyék, szolgáltatás típusok) és a posztok alatt kijelölöm, melyik hová tartozik. Két adat már biztos:
Még egy dolog lenne. Egy post alatt több szolgáltatást is meg fognak adni, de ezeknek más áruk van. Bele lehet játszani valahogy azt, hogy a szolgáltatás kijelölését követően árra is lehessen szűrni? Bár erről már álmodni is szégyellek ingyen elérhető plugin formában.
Ezt kipróbáltam most, majdnem jó. Még tesztelgetem. Felmerült egy olyan igény, miszerint a megyék alatt pár várost is kellene rögzíteni. A megye kiválasztása után kellene várost megadni. Ez a modul lehet, hogy ezeket csak két külön független adatként kezeli. Tehát ki lehet választani Tolna megyét, és városnak bejelölni Debrecent. Erre tud valaki megoldást?
Némi segítségért szeretnék hozzátok fordulni, hasonló problémát kellene megoldanom nekem is:orvosok elérhetőségét kellene egy webolalba felvinnem, és két keresési lehetőségnek kellene lennie, ami alapján lehetne keresni az orvosok között: