Részletes kereső

Üdv Mindenkinek!Ilyen vagy, ehhez hasonló ( http://gorillathemes.com/traveler/florianopolis-brazil/ )“kereső, kiválasztó boxot kersek” Ahogy láthat 4 különböző paraméterből tud választani a látogató és ezen paramétereknek megfelelő termékek, szolgáltatások, jelennek meg!Szempont lenne a könnyű kezelhetőség is.

A válaszokat előre is köszönöm!

Kiegészítés!Fontos lenne, hogy a már beírt paraméterekből lehessen választani, sajnos az eddig általam talált bővítmények ezt a funkciót nem tudják.

Ha bővítménnyel akarod megoldani, akkor itt van egy-kettő…http://wordpress.org/extend/plugins/taxonomy-picker/http://wordpress.org/extend/plugins/query-multiple-taxonomies/http://www.relevanssi.com/

Köszönöm a tippeket!Azért gondoltam bővítményre, mert kezdő WP-s ként nem igazán tudom, hogy milyen lehetőség lenne a bővítményen kívül.

Nekem egy ilyen “kereső” html programozása hát enyhén szólva meghaladná a tudásomat :)!

Ha lenne ezen kívül valami kitartó, de kezdő wp-s nek megoldás azt szívesen hallgatom, olvasom:D!

Ne viccelj. Mindhárom ajánlás bővítmény, csak telepíteni és ízlés szerint, kattintgatásokkal beállítani. Ennél nemigen van egyszerűbb egy kezdő számára. A profik betuszkolnak néhány, vagy néhány tucat kódot, a kezdőknek pedig ott vannak a jobbnál is jobb bővítmények. :wink:

Igen, múlt éjszaka volt időm bővebben is bíbelődni, állítgatni őket :smiley: nagy szerűek köszönöm!Tudom a következő kérdésem nagyon tág és ilyen formában talán megválaszolhatatlan, de szeretném megkérdezni hogy a fizetős bővítmények mennyire, biztonságosak úgy általában véve?! Néhány igen tetszetős fizetős bővítménynél feltűnt, hogy még “demó” sincs róla a hivatalos WP- oldalakon :S.

Nem szeretnék fizetni a pofonért :D!

Mint bármi más az életben, a fizetős bővítmények/sablonok minősége is rendkívül széles skálán mozog. Talán éppen az egyik legfontosabb dolog, hogy ne higgyünk a szemünknek. :slight_smile:

Amint az tudható, a megjelenést aránylag egyszerűen lehet változtatni, akár csak egy-egy látványos képpel is, vagy éppen néhány “CSS-vonással.”, de sokkal fontosabb a belbecs, azaz a funkcionalitás, a frissesség, a frissítés, a támogatás.Fizetős dolgoknál mindenképpen érdemes több szakfórumot olvasgatni, a keresőkben rákeresni a véleményekre, tesztelni, vagy éppen tesztverziót beszerezni, ha lehetséges.