Részletes keresés

A wordpress-ben hogyan lehetne olyan részletes keresést csinálni mint pl. a <a href="“cserebere.hu”" class=“bbcode_url”>http://www.cserebere.hu/-n van??

Ilyesmire gondolsz?http://wordpress.org/extend/plugins/enhanced-search-form/screenshots/(Nem néztem, hogy 3.1 alatt működik-e.)

A kulcsszó plugin keresésnél: advanced search

Nekem egy “Search everything” nevű bővítmény oldja meg ezt a feladatot :slight_smile:

köszönöm a válaszokat!


'DjZoNe' wrote on '2011-03-24:
Nekem egy "Search everything" nevű bővítmény oldja meg ezt a feladatot :)

Szia!

Gondolom nem mutatsz peldat es nem irod le.. Bocsi en meg uj vagyok, de talan szerintem tobbet is irhatnal, hiszen en is ugy kaptam ezt a linket es semmi leiras. Telepitettem mar en minden kereso plugint, de egy sem mukodik. Kezd duhiteni a dolog. Tuti te is voltal ilyen helyzetben vagy barki a forumon es gondolom neked sem volt jo ha ejszakakat toltottel egy adott feladaton es nem jutottal semmire... (a semmit ne szoszerint)

Remelem tudsz segiteni nekem.

Miért is kellene leírni jobban? Beírod a Google-ba, hogy “wp search everything” és máris ott az eredmény. A másik topicban azt írod, hogy bárki, bármilyen nyelven adja meg neked. Az adott bővítménynél le van írva.El nem tudom képzelni, hogy még mit szeretnél? Egy konyhakész megoldást arról, amit te pontosan elképzelsz? Nagyon ritkán van pont olyan, csak hasonló szokott lenni, amivel (ha másképpen akarod) még van, lesz, egy kis munka.

Mi tálaltuk, melegítettük, átízesíteni már neked kell(ene). :wink:

Attól, hogy új vagy a fejed (meg Google-t) szabad használni.Search Everything plugin