Reply - Válasz gomb mozgatása

SziasztokA képen bejelölt “válasz erre” gombot szeretném átmozgatni a másik oldalra. Ez php , ehhez nem értek , valaki tudna segíteni?A comments.php - ben hiába nyomkodok space-ket (eleve hülye hozzáállás) de nem jó.

Tehát a kérdés adott, hogyan tudnám átmozgatni a másik oldalra a válasz erre gombot.

Köszönöm előre is!

Kezdj el CSS-t és HTML-t tanulni. Nem boldogulsz hosszú távon nélküle úgysem!

Ekkora kódrészletből pedig sajna nemtudom megmondani… mert szerkezettől és a többi "szabály"tól is függ.

A sablonod nevét mondd meg légy oly jó

http://wordpress.org/extend/themes/takteek01Itt a téma, tudom hogy tanulni kéne a programozást, de perpill erre nincs időm. Köszi a segítséget.(Így is ezer dolgot átkellet állítani a témában (csak a legfelső post-on mutatta a dátumot stb…)Aztán van még egy admin comment plugin amitől az egész keretet átszínezi , nah az itt ennél a témánál nem működik (másiknál igen) , de erre nem tudok ötletet.

A style.css ben kell keresgélned, a #comments környékén. Valami align: left helyett align: right lenne a megoldás.Itt van hgrg által említett tanoda: http://www.w3schools.com/

Nagyon szépen köszönöm, megtaláltam az említett részt és sikerült megoldani a problémát.Már csak olyan problémám van hogy IE alatt nem jelenik meg a banner (firefox,chrome és safari alatt tökéletes) de ie 6-7-8 nem hozza be. Erre milyen megoldás lehet?

Adjál légyszíves egy linket is, hogy akik segíteni tudnának, szeretnének, azok lássák is, hogy miről lehet szó.

Már az első hozzászólásban megadtam volna ha tehetném , de halálos titokban készül a weblap és nem lehet a nyitásig elárulni senkinek.

Akkor pmbe küldd el nekünk… Nem fogjuk se megenni se közzétenni, se lemásolni elhiheted.

Másképp sajnos nem tudjuk megnézni mi lehet a hiba…

De milyen banner nem jelenik meg?

És miből gondolod, hogy gondolatolvasók vagyunk? Milyen banner (ahogyan Efrud kérdezte), hol, mikor, miért, hová és mi okból? :slight_smile:

A témában be lehet állítani a theme optionsnál hogy legyen banner. Én beállítottam egyet, minden böngészővel megjelenik kivéve az IE-el.

Adsense? Etarget? Saját? Valami más?

Most következik a barkóba, vajon ki lő téged tarkóba… :smiley:

Link nélkül ez tényleg csak találós kérdés-verseny… :frowning:

jól érzékelem, hogy erről tárgyalunk?:

“You should fill in all the fields for an SEO friendly banner image.”

Felette ott van, hogy “Header Image”

Tehát te most a sablonod fejlécképéről beszélsz. (remélem, mert más “banner image”-t nem találtam :slight_smile: )

Találtam is lehetséges megoldást. A te fantasztikus szupertitkos (bocs!) oldaladon nincs véletlenül hotlink védelem? (más oldalról ne legyenek közvetlenül behívhatóak anyagok pld képek?! )

Mert ez a sablon aljas módon teljes elérési utat kér. Amit firefox hotlink védelem mellett is megjelenített azt ie bezony nem.

hotlink védelem eltűnt és lőn csoda ie látja a képet…(foxi tudja, hogy ha saját oldalad hív meg közvetlenül képet akkor nem sötét gonoszság áldozata leszel, ie meg buta… na jó ez csak teória, de jól hangzik :wink: )

öizé. az általad hotlink védelemként emlegetett funkció az úgy működik, hogyha (persze ha be van állítva), a képre való kéréskor a referer valami idegen oldalról jön nem ad semmit (vagy egy tök más képet, oldalt). Viszont ha nincs referer, vagy az oldalon belüli (vagy amit a szerveren beállítottak), akkor ad képet.Szóval, még az IE sem olyan hülye, hogy rossz referert küldjön.Tehát, vagy a szerveren van valami el*va, vagy olyan a kép elérési útja amit az IE nem tud (ékezetes betűk, szóköz, meg ilyesmik), vagy szarul van lekódolva, amit a gecko ki tud bogarászni, de az ie nem.

charlie… sokféleképpen lehet megoldani nem csak refererrel…

Működik minden. Köszöm mindenkinek a segítséget


hgrg wrote:

charlie.. sokféleképpen lehet megoldani nem csak refererrel....
általában ez a legelterjedtebb (és eléggé egyszerű) megoldása a gondnak.

tothlazlo wrote:

Működik minden. Köszöm mindenkinek a segítséget

És megtudhatjuk, hogy mi volt a megoldás? :rolleyes: