Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, nagy mennyiségű bejegyzés importálására (800.000) megfelelően használható a wp beépített export/import funkció?
Lehet bármi korlátja, vagy akadálya hogy ilyen mennyiségű bejegyzést importáljak?
Találtam egy plugint, turbocsv a neve ezen gondolkozom még, ha a beépített funkció nem működik talán ez segíthetne… vagy közvetlen az adatbázisba kellene feltöltenem?
A wp funkciója biztosan használható nagy mennyiséghez is (bár sosem próbáltam). Ami inkább akadály lehet, a tárhelyszolgáltatód által beállított fájlfeltöltési méret korlát. (A média menü fájfeltöltésnél kiírja a max feltölthető méretet.) Persze ez utóbbi nyilván bővítmény használata esetén is akadályt jelenthet.
Igazából egyszer importáltam 3500 bejegyzést, ott 6-7 részletben sikerült csak feltöltenem, ezért tartok most ettől.
és ha localhoston importálnád be és az adatbázisba töltenéd fel közvetlen?
mert ott pl bigdumppal át lehet hidalni a feltöltési korlát limitet ha ftp-vel feltöltöd előbb!
Igen, ez is egy megoldás, ezt meg tudom csinálni, de igazából az se baj, ha több részletben kerül fel, akár 10-20 darabban.
Viszont utána olvasgattam és külföldi fórumokon azt írják, hogy ilyen mennyiségű bejegyzés bár a wordpress -nek nem okoz gondot, de nagyon erőforrási gényes lesz, illetve lassú lehet az oldal működése.
Tulajdonképpen más szolgáltatásokra, pluginokra nem is lenne szükségem a bejegyzés megjelenítésen kívül csak a wp super cache lenne amit feltennék.
Most ezen filózok, hogy ha nem wp akkor hogy lehetne ennyi oldalt webre vinni adatbázisból, amit elbír egy egyszerű(bb) tárhely, de a legjobban a wordpress -es megoldásnak örülnék.