Rendelések/jelentkezések kezelése űrlappal + lehetőség későbbi módosításra

Sziasztok!Egy iskola honlapjára kéne olyan űrlapot szerkeszteni, amivel gyűjteni lehet a jelentkezéseket az iskolába.De azt kéne elérni, hogy miután vki kitöltötte az űrlapot, azaz jelentkezett, utána bármikor tudjon módosítani a megadott adatokon, és/vagy meg is tudja tekinteni azokat. Azaz kapnia kell egy jelszót, majd ezt és az email címét megadva be tudjon lépni, és tudja módosítani az összes korábban megadott adatát.Űrlapkészítő plugint már találtam (pl. Cforms, Gravity Forms). De amit nem tudok, hogy hogyan lehetne megoldani, hogy később bármikor tudja a jelentkező módosítani/megtekinteni a megadott összes adatot (beleértve az email címet is)?Tehát gyakorlatilag össze kéne vhogy kötni vmelyik űrlapkészítő plugint a Wordpress regisztrációs rendszerével úgy, hogy az adott user az összes általa megadott adatot bármikor módosítani tudja.

http://www.marcocimmino.net/cimy-wordpress-plugins/cimy-user-extra-fields/ + http://www.jfarthing.com/wordpress-plugins/theme-my-login-plugin

Hálás köszönet, még nem raktam fel, de a leírás alapján valszeg jó lesz.Még az lenne a kérdésem, mi a legegyszerűbb módja feltételesen megjelenő űrlapmezők létrehozásának?Pl. városonként eltérő az induló tanfolyamok listája. Ezért ha vki kiválasztja az adott várost, akkor a képzéseket tartalmazó legördülő menünek változnia kell a form kitöltése közben, hogy ne lehessen olyan képzést választani, ami nem indul az adott helyszínen.Ezt vajon hogyan lehetne megoldani az ajánlott pluginnal? Gondolom szerezni kéne egy JS fájlt, és vhogy összehozni a pluginnal. De mi van akkor , ha vkinek nincs engedélyezve a javascript?

a javascript a userek 99.9% szazalekanak engedelyezve van, a tobbi meg hulye ((=


'Török wrote on '2010-04-22:
http://www.marcocimmino.net/cimy-wordpress-plugins/cimy-user-extra-fields/ + http://www.jfarthing.com/wordpress-plugins/theme-my-login-plugin
Sajnos ezek nem működnek együtt, írja is az egyik plugin a honlapján.


Ez a Theme my login egyébként sem tűnik stabilnak.

A cforms-nál meg azt írják, hogy bonyolult hozzácsapni a regisztrációs formhoz.

Úgy látszik, hogy ezt jelenleg nem tudja a Wordpress.

A Wordpress 3.0-ban van egy új függvény:

http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_login_formJól látom, hogy ez teljesen kiváltja a Theme my login plugint? Mert ez azt csinálja, hogy segítségével bárhol meg lehet majd jeleníteni a login formot. Csak nem tudom, hogy ez vajon működik-e a Cimy use extra fields pluginnal, azaz meg lehet-e így jeleníteni az extra hozzáadott mezőket is?

hidd el nekem hogy mukodik amit irtam, hiszen az erettsegi.com -on igy uzemel…