Reklámok adása-vétele

Nem találtam hasonló témát, így bátorkodtam nyitni egy ilyet…, ha nem szabadott volna, majd akkor törlik a moderátorok.A lényeg, amit én tudok szerezni annak, aki ezt szeretné…, az napi 1300 fő garantált egyedi látogató, bármilyen weblapra. Ennek ára: 2 forint / főHogyan?

Egy bizonyos weblapon, a reklámozott honlapot teljes értékű popup ablakban nyítja meg a rendszer, 24 óránként egyszer. Minden oda látogató egyedi látogatónak 24 óránként egyszer (cookie alapú).Konverziós ráta ~ 60%-os, ami az jelenti, hogy a fenn maradó 40% az, aki azonnal zárja a felugró…, reklámozott lapot. A 60% viszont tovább böngészik ezen. Így mondjuk 1000 rendelt látogatónál, ténylegesen kb. 600 user lesz a lapodon, melyet a reklámozott weblapon pl. egy Google Analytics statisztika mérőeszközzel mérni is lehet (ezek a látogatók a Google Analytics statisztika egyedi látogatóként azonosítja. Hogyan látja? Direkt látogatóként illetve hivatkozásként (mintha linkre kattintva érkeztek volna) kb. 50%-50% arányban.Így ~ 3.3 forintért garantáltan 1 egyedi látogatóhoz juttatlak - ami szerintem a piacon az egyik legolcsóbb hirdetési lehetőség.Minimum rendelhető user: 1000 látogató, maximum: 40.000 (ez kb. egy hónap alatt futna le) - de ugye ez esetben kérlek vedd figyelembe a konverziós rátát! (1000 rendelt user esetében, ténylegesen ~ 600 látogatót kap a weblapod)Figyelem! Nem olyan rendszerről van szó, amelynél például a látogatók fizetett hirdetéseket néznek meg, vagy lapokat kell látogatniuk pénzért cserébe!Itt egy valóban működő weblapról van szó, melyet naponta átlag 4ezer ember látogat, (a visszatérőkkel együtt) - mely esetében az új egyedi látogatóknak a rendszer feldobja a reklámozott weblapot egy új böngészőablakba!Fizetés PayPal vagy átutalás.

Számla ~ 50% felár ellenében megoldható (ezt még meg kell pontosan kérdeznem)A rendszer nagyon hatékony, de szórt…, ami azt jelenti, hogy a látogatók összetétele vegyes. Ám cserébe…, ez az egyik legolcsóbb formája annak, hogy látogatókat várásolj a weblapodra.
Ugyanitt rendelheted meg tőlem:

Hetente egy alkalommal kiküldött 30ezer hírlevélbe, jól látható helyre beillesszük reklámod, akár a hírlevél elejébe is - akár HTML formában is!


Ennek ára: 15ezer forint / alkalom (magyarán 1 hírlevél: 0.5 forint)

Erről statisztikai rendszer nem áll rendelkezésre - konverziós rátáról nincs információ (gondolom ez nagyban függ a reklámozott szövegtől is)

Fizetés és számla lehetőség mint fent, az előző reklámozási lehetőségnél.Ugyanitt rendelheted meg tőlem:

Autómentés - Költöztetés - Lakásfelújítás - Gyorskölcsön - Fuvarozás - Nyelvoktatás - Biztosítás - Receptek - Gyógynövények (és gyógyteák) - Kötés (és horgolás) - Zene - Filmek (és sorozatok) - Bulvár - Játékok (online játékok) - Honlapépítés

témakörökben idő alapú hirdetési lehetőség. Ezek olyan weblapok, a fentebb említett témákban, kulcsszavára első oldalon vagy a Google-ben!

Ára: a lap felső részén, normál szabvány méretű banner (468-x60 px), 1 hónapra 5ezer forint.

Fizetés: mint ahogy már elsőként is említettem.
Minden reklám korlátozott számban érhető el..., tehát azt, hogy pl. már honlap után szükséged van valamelyikre, ezt sajnos nem tudom garantálni. Lehet..., de erre nincs garancia.

Ha valamelyik komolyan érdekel, a részletekért keress meg e-mailben: phitetlen[kukac]gmail.com