több 1000 kimenő linkem linkem van az oldalon a postokban,és ezt szeretném kihasználni.
olyan plugint keresek,ha a user rákattint a linkre ne egyből a külső oldalra érkezzen,hanem egy állandó oldalra,amin reklámokat tudok elhelyezni,és onnan vagy időlimittel léptesse tovább vagy gombbal(vagy a kettő kombinációjával,ez lenne a legjobb)
keresgéltem elég sokat(tudom,lehet hogy rossz helyen),és még keresgélek is,remélem lesz valami 
Hát nem tudom létezik-e ilyen plugin. Mindenesetre engem is érdekelne. A plugin directory-ban keresgélek, de még nem bukkantam megoldásra. Ezután jön a gugli.
Azér ha valaki mégis tudna ilyen péugint, vagy kódot az legyen olyan kedves és ossza meg velünk. Köszike.
[off]Nagyon ötletes egy ilyen plugin. Eljátszottam a gondolattal, hogy egy ilyen pluginnak felszerelt oldalra tévednék … Max. 3 kimenő link, amire a valódi cél előtt egy reklám oldalra dob. Több esélye nem lenne nálam annak az oldalnak …[/off]
Valószínű, én is akkor jártam ott először, és utoljára is…
Ökörség szerintem. Pénztkeresni ne így akarj… mert ez bosszantó az userek számára.
ha meg akarják nézni az adott filmet,kibírják. amúgy sincs kész megoldás,elég sokáig kerestem,csak fizetős lett volna…
[off]Most, ha pofátlan akarnék lenni, - de nem akarok, - azt mondanám, hogyha már kéretlen reklámokat akarsz nézetni a userekkel film előtt, mert úgyis kibirják, akkor vedd meg azt a plugint, mert Te is kibirod
[/off]
Az tény,hogy ha valakinek nem tetszik az oldal,és nem kattint rá a google találati listán többet,akkor az nagyon nem tesz jót.
De akit az a +1 klikk eltántorít,az amúgy sem akart semmit…
Majd később térek vissza a témára,egyenlőre még a link védelmet is le kellett vegyem (az ilyen kényeskedő userek miatt mint ti ketten!
),bár most meg attól tartok google bünti lesz a sok kifelé mutató link miatt…
nutdraw55 érdekelne engem az a fizetős megoldás, ha már más nem nagyon létezik.
Ãrtad h kimenő linkekért büntet a gugli. Nem értem hogy érted ezt. már miért is büntetne? Jah és azt sem nagyon értettem, hogy milyen link védelemre gondoltál?
A választ előre is köszönöm
valahol olvastam hogy ha túl sok az oldalról kifelé mutató link akkor azért büntethet… (lehet h butaságokat beszélek,valaki erősítsen vagy cáfoljon meg…)
a plugint meg megtaláltam,csak nem az ami kell… exit popup… ( http://www.dpopup.com/ )
biztos van vmi anonym.to vagy hasonló átirányítós plugin,na azt átírni,és aldomain re berakni egy ilyen oldalt… nem tom de valamit kéne