Reklám a kommenteknél

Az asva.info kommentokosságára (etarget reklám a hozzászólások közé ágyazva) keresek plugin vagy valamilyen megoldást.minta: http://asva.info/ingyen-filmek-a-neten-legalisan-2009-06-20.html#comment-90803Üdv. Roland

A témát átettem ide a plugin kérdésekhez, mert ez nem általános kérdés. A plugin engem is érdekel amúgy, ha rátaláltam akkor írok, vagy ha esetleg te megtalálod dobd be légyszi. :wink:

sirály - egy ilyen nekem is kell :))))És ha csak simán betennénk a comments.php fájlba…, úgy, mintha az utolsó hozzászólás lenne, közben meg ne, de mintha… - az aktuális weblap forrákódjából kell kiszedni az 1 komment html kódját…, na jó, mondjuk így nem lenne számozva, de akkor is…mert, hogy itt sincs plugin: asva.info/wp-content/plugins/ :wink:

szerintem ezek a komment reklámok a legnagyobb kicseszések.plugint nem használnak rá, valami más megoldással rakják be azon az oldalon.

jaja, nincs plugin, ez valami más megoldás. Nekem is az volt az első hitetlen amit irtál. :slight_smile:


charlie wrote:

szerintem ezek a komment reklámok a legnagyobb kicseszések.
Oldala válogatja..., van, ahol ezt elbírja az olvasóközönség, és van ahol nem. Mondjuk ez minden reklámra igaz - volt, amikor egy ártalmatlan normál méretű jpg banner -ért is kitört a pánik és hiszti volt miatta, de volt, ahol a popup-ra sem szóltak semmit.

Meg hát ilyen.., a kereskedelmi oldal.


És megint más hobbi oldalt üzemelni..., hiszen különbözőek a célok ;)

Az a jó - szerintem -, hogy a célt mindenki maga tudja belőni, hiszen semmi sem kötelező - ha valaki úgy szeretné, végtelen ideig üzemeltetheti lapját hobbi weblapként. Ha valaki pénzt szeretne belőle, az meg válogathat a sok reklám típus közül... :cool:

Jó ez így.

én nem a reklám ellen voltam, hanem az, mikor úgy épül be a reklám, mintha nem reklám lenne. (mondjuk ezt sok adserver is tiltja)

hát… charlie, a Google Adsense reklámegységére 100 amatőr netezőből 99 azt mondja, az a weblap része, olyan mintha menüpontok lennének :lol: régebben meg még tiltotta a google adsense, hogy odaírjuk felé, hogy “Reklám” :stuck_out_tongue:hát amikor “nagy” oldalak, fórumok azt a kulcsszavas reklámot használják…, amikor egy bizonyos előre megadott kulcsszó linké alakul, reklám-linké :lol: - feszt átvernek vele, még engem is :stuck_out_tongue:hát egy kis csipészség még talán belefér, de ez azért van, mert a normál, jól láthatóan reklám bannere egyre kevesebb a klikk, a firefox addblock és hasonló reklámblokkolókról meg már nem is beszélek…Macska-egér harc ez - a netezők nagy része nagy ívben megpróbálja kikerülni a reklámokat (miközben azt tartja el a kedvenc weblapját - ha az nem lenne, az a weblap sem lenne) - a kereskedelmi oldalak meg mindent megpróbálnak, hogy több bevételre tegyenek szert (vagy legalább annyi bevétele legyen, mint két-három éve amikor fele ekkora volt a lap látogatottsága - és mégis jól keresett a lap)Az tuti, hogy nagyon régi weblapok…, 8-10% körüli átkattintási arányról az évek folyamán visszaestek 1%, vagy ez alá…, amikor meg kiteszel egy új “marketing ötletet”, ismét képes, legalább 4-6 %-ra felugrani ez az átkattintási szám.Na most, érdemes az ilyet behelyettesíteni mondjuk, hogy 1%-nál hoz a lap 10ezer forint bevételt…, vagy 100ezrer forintot stb.stb… - hiszen ekkor, ebből jól látni, mennyire éri meg új marketingtrükköt bevetni (ha megnő 4-6%-ra az átkattintási szám, ki lehet számolni, mennyi lesz az új bevétel)

hát, a reklámszűrés elsősorban a jobban hozzáértőkre jellemző, ez meg a látogatók kis része (hacsaknem egy olyan honlap, de ott úgyse a bannerből lesz pénz).a keymedia hirdetés az igen, az a legalja mindennek.

egy bannerre akkor kattintanak sokan, ha az érdekes, témábavágo. gondolom te se kattintgatnál tamponreklámra a wp.hu-n :smiley:

charlie.A Firefox reklámblokkolója…, akkor az micsoda? :smiley:azt…, arra szűrheted - és már valami 30% -a használja a Firefox használóknak :o

(és ez a szám csak nő…)

elég sok tapasztalatom van átlag userekkel 8mivel belőlük élek :slight_smile: ), és hidd el, hogy azt se tudják, hogy eszik e vagy isszék a plugineket. soknak már a tabok is hatalmas gondot okoznak.


'hitetlen wrote:

hát... charlie' date=' a Google Adsense reklámegységére 100 amatőr netezőből 99 azt mondja, az a weblap része, olyan mintha menüpontok lennének :lol: régebben meg még tiltotta a google adsense, hogy odaírjuk felé, hogy "Reklám" [/quote']


off


Én veled értek egyet. Egyedül a pop upot nem preferálom, a beépülő reklámok 10* jobban teljesítenek. 3-4%-os Ctr 0,3-al szemben kb. Elsősorban külföldi adult oldalaknál alkalmazom a hasonló okosságokat. Igaz Ezt most kifejezetten hazai "clean" oldalra szánom, mert szerintem annyira nem lenne zavaró, de mégis jól hozhat. A megoldást továbbra sem találtam, de majd beszélek valami hozzáértőbbel, hogy csinálja meg.