Rejtett Szerző

Helló.

Először is kezdő vagyok,most kezdtem el érdeklődni ez írányban.

Lenne egy kérdésem.

Hol tudom azt beállítani hogy ne lehessen látni a szerző nevét,vagyis hogy ne lássa senki sem hogy ki írta a posztot.

Kerestem mindenhol,de nem találtam ilyen részt benne.

Előre is köszönöm a válaszokat.

A profilodba a bevenév mezőbe csak egy szóközt tegyél és alatta válaszd ki a lenyíló listából az üreset.A jobb megoldás: A sablonodban a single.php, index.php, page.php, archive.php -ből a the_author részeket töröld.

Köszönöm.

A 2. lehetőséget választottam,egyszerűbb lesz a későbbiekben.

Ettol meg author/szerzore lehozza h ki mit irt…

Hát akkor meg noindex az authorra és a jó isten nem mondja meg hogy mi a szerző neve. :slight_smile:

de igy meg mindig csak megkeruli a gondot… es ha jol sejtem a legtobb helyen még mindig admin az admin meg webmester vagy webmaster vagy hasonló…

height=“18” alt=“PostAuthorIcon”/> Author: <divSziasztok!A bejegyzés és az index.php ban kitöröltem a vastagon szedett részt, de nem tűnt el az author kifejezés. Segítsetek lszi! Mibe kell még itt belepiszkálni?

height=“18” alt=“PostAuthorIcon”/> Author: <divSziasztok!

A bejegyzés és az index.php ban kitöröltem a vastagon szedett részt, de nem tűnt el az author kifejezés. Segítsetek lszi! Mibe kell még itt belepiszkálni?

index.php ból kell kiszedni -> főoldal

page.php ból kell kiszedni -> “Oldal” típusú aloldalak

single.php fájlban is ki kell törölni -> “Bejegyzés” típusú aloldalakLehetne még több helyen is, de ebben a sablonban ezek vannak.

Szia!Kitöröltem őket, de most meg ez jelent meg minden oldalon, amibe belenyúltam: :frowning:

február 23rd, 2012 :

Quote:

Fatal error: Call to undefined function the_() in /home/......../wp-content/themes/thepink/page.php on line 14

Szia Tina!laugh.gifElképzelhető, hogy véletlenül rosszul töröltél. Nem tudom, hogy ez így menni fog-e, de akkor konkréten idemásolom, hogy nézzenek ki:Index.php 15. sora, single.php 14. sora és a page.php 14.sora :<img class=“metadata-icon” src="/images/PostDateIcon.png" width=“18” height=“18” alt=“PostDateIcon”/>

Mindegyik fájlban a mostani sor HELYETT másold be ezt, mert megegyeznek. Az author-hoz kapcsolódó dolgok el fognak tűnni.Ugye mindengyik most a után jön és <img class=“metadata-icon” -al kezdődik.Azért egy részletet is bemásolok, milyen legyen:


<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to "><img class="metadata-icon" src="/images/PostDateIcon.png" width="18" height="18" alt="PostDateIcon"/>
.....
<img class="metadata-icon" src="/images/PostDateIcon.png" width="18" height="18" alt="PostDateIcon"/>

Mindegyik fájlban a mostani sor HELYETT másold be ezt, mert megegyeznek. Az author-hoz kapcsolódó dolgok el fognak tűnni.

Ugye mindengyik most a után jön és <img class="metadata-icon" -al kezdődik.

Azért egy részletet is bemásolok, milyen legyen:......

<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to "><img class="metadata-icon" src="/images/PostDateIcon.png" width="18" height="18" alt="PostDateIcon"/>
.....
......


<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">

<img class="metadata-icon" src="/images/PostDateIcon.png" width="18" height="18" alt="PostDateIcon"/>
.....


Köszi András, sikerült kiszedni! :slight_smile: , csak most meg a blog oldalon elcsúszott a jobb oldalsávom, lekerült a blogbejegyzések aljára és a lábléc is elmozdult.

Ha visszaállítom az authort akkor is olyan.

mit csesztem el??

Tedd vissza a szerkesztés megkezdése előtti állapotú sablonfájlokat, és fuss neki mégegyszer figyelmesen.Vagy feleslegesen tettél bele, vagy töröltél ki belőle valamit (pl. egy záró div tag-et, vagy csak éppen egy lezárást jelző elemet, vagy nincs lezárva egy tag, stb.). Egy kis alattomos, sunyi hibát véthettél, amit saját szemmel nehéz észrevenni, ezért jobb tiszta lappal nekiindulni. :wink:

:slight_smile: köszi, megvan.