Regisztráltak adatlapjainak bővítése + űrlap reg név mentéssel

Sziasztok!

Sok féle módon kerestem, de sajnos nem találtam megfelelő pluginokat, ami számomra kellene.

2 problémát szeretnék orvosolni:

1. A regisztráció és belépés után szeretném, ha az adatlapokon plusz mezőket tudnék felvinni (és meglévőket esetleg törölni). Amennyiben programozással megoldható, arra is várok ötleteket. Ha jól le van írva, akkor meg tudom csinálni… talán… :slight_smile:

2. Szeretnék az oldalamon tippversenyeket csinálni a regisztráltak között. Ehhez ugye kellene olyan űrlapot szerkesztenem valahogy, ahol a user nevet is elmenti az adatbázisba vagy táblázatos formában, azaz a tippekhez hozzá tudjam társítani a tippelőt is. Gyakorlatilag, mint egy google form (ilyen van), de ne külön kelljen mezőbe felvennie a usernevet, hanem rendelje hozzá bejelentkezés után. (Majd táblázatból én láthassam.)

Előre is köszönöm a segítséget.

Szia,

Az első kérdésedre a választ megtalálod ezek között: Google

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség a user profileban eltüntetni a keresztnév és utónév mezőket és helyette egy teljes név mezőt létrehozni? Nem plugin érdekel!

Olyan megoldást találtam ami ad hozzá egyéb adatmezőket a user meta adataihoz is, illetve eltüntetni pl. az aim, jabber stb mezőket, de ezt nem tudom megcsinálni a fent említett adatokkal! Melyik funkciót kellene használnom? Csinált már ilyet bárki?

A google barátom is számomra csak javascriptes eltüntetést tudott mutatni, de ennél szebb, normálisabb megoldást szeretnék találni!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy van e lehetőség a user profileban eltüntetni a keresztnév és utónév mezőket és helyette egy teljes név mezőt létrehozni? Nem plugin érdekel!

Olyan megoldást találtam ami ad hozzá egyéb adatmezőket a user meta adataihoz is, illetve eltüntetni pl. az aim, jabber stb mezőket, de ezt nem tudom megcsinálni a fent említett adatokkal! Melyik funkciót kellene használnom? Csinált már ilyet bárki?

A google barátom is számomra csak javascriptes eltüntetést tudott mutatni, de ennél szebb, normálisabb megoldást szeretnék találni!