Regisztrált partner tudja szerkeszteni a portfólió adatait

Sziasztok!



Segítséget szeretnék kérni kezdő Wordpress felhasználóként.-Azt szeretném megvalósítani, hogy ha az oldalamra regisztrál valaki, akkor én létrehozzak neki egy aldomaint, amin lenne egy portfólió sablon, amit ő tudna feltölteni tartalommal(kép, videó, adatok, stb). Erre tudnátok megoldási javaslatot? (bocs, ha “kicsit” láma a kérdés :slight_smile:

Nem teljesen egyértelmű, hogy pontosan mire vonatkozik a kérésed (multisite, sablon, …), de talán ezek segítenek.



Ajánlott Codex cikkek:

http://codex.wordpress.org/Create_A_Network

http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities



Sablonok:

http://wordpress.org/themes/search.php?q=portfolio

65310 wrote:
Nem teljesen egyértelmű, hogy pontosan mire vonatkozik a kérésed (multisite, sablon, …), de talán ezek segítenek. Ajánlott Codex cikkek: http://codex.wordpress.org/Create_A_Network http://codex.wordpress.org/Roles_and_Capabilities Sablonok: http://wordpress.org/themes/search.php?q=portfolio

Bocs, ha nem volt egyértelmű. Arról lenne szó, hogy van egy weblapom, ezen szeretném megoldani azt, hogy regisztrálhassanak az érdeklődők. A belépést követően az általam megtervezett sablon oldalukat feltölthessék a saját adataikkal. Pl: A fejlécen a nevüket beírhassák, a profil fotójukat feltölthessék, videót, fényképalbumot tölthessenek fel, és hozzászólások jelenhessenek meg. Mint egy facebook profil, csak jóval egyszerűbb. Talán így már egyértelműbb:-)

Köszönöm a linkeket, végig böngészem őket!