Sziasztok,
Az egyik wp oldalamon a letöltések csak regisztrált felhasználók számára hozzáférhetőek. Több panasz is jött hogy a módosított jelszót elfelejtik és újra generáltatják az “elfelejtett jelszó” url-el megjön a mail a jelszóújrageneráló linkkel, viszont arra kattintva a login ablaknál a következő hibaüzenet olvasható: "Bocsánat, de hiba történt a kulcsgeneráláskor. "
Kipróbáltam egy tesztregisztrációnál és tényleg jött a hiba. Találkozott valaki ilyen problémával?
wp-login.phpben el van b*szva egy sor és rosszul küldi a linket az email ami miatt rossz lesz a kulcs generálás is. Pontosabban van egy felesleges ‘>’ karakter a linkben.
215.sor környékén az eredeti sort, erre :
$message .= network_site_url(“wp-login.php?action=rp&key=$key&login=” . rawurlencode($user_login), ‘login’) . “rn”;
A kódolás legyen utf-8 BOM nélül!
Szép napot
$message .= network_site_url(“wp-login.php?action=rp&key=$key&login=” . rawurlencode($user_login), ‘login’) . “rn”;
A kódolás legyen utf-8 BOM nélül!
Szép napot
Tapasztaltam hasonlóképp Én is, hogy jelszó újragenerálló e-mail kiküldési link végén van mindíg a link végén két felesleges karakter. Bogarásztam vele kicsit és erre az eredményre jutottam:
Szóval, addig bűvészkedtem míg ezt a sort:
<span style="background-color: #ffff99">$message .= '<' . network_site_url("wp-login.php?action=rp&key=$key&login=" . rawurlencode($user_login), 'login') . ">rn";</span>
```<br />
kicseréltem erre:<br />
$message .= network_site_url(“wp-login.php?action=rp&key=$key&login=” . rawurlencode($user_login), ‘login’);
Ne vegyétek hivatalosnak ezt a megoldást, mert csak az Én kísérletezésem eredménye "Ollóval dolgoztam csak". Annyira nem értem mit csináltam vele, de működik.<br />
<br />
3.7.1 alatt ez Nekem a 358. sor a wp-login.php fájlban.