Sziasztok!
Létezik olyan módosított regisztrációs űrlap ahol én magam adhatok meg még plusz mezőket? Pl, hogy regisztrációkor a “ki a kedvenced” kérdésre az ott felvázolt opciók közül jelöljön be egyet, valamint avatar megadása már regisztrációkor?
Kedves Verser:
http://forum.word-press.hu/topic/4029-hozzaszolas-kozmetikazasa/page__pid__34251__st__0&#entry34251
a fenti hozzászólásom utolsó mondata ide is illik.
Register plus pluginnal megoldottam.
rozsi: lehet, hogy banális a kérdésed, de akkor nekem is az … Feltettem most, elvileg beállitottam mindent. Kerestem benne kódot, amit kitehetnék egy oldalra, vagy egy widgetet, de sehol nem találtam. Magyarán, vagy én vagyok a béna, és rosszul állitottam be, vagy nincs ilyenje…
de ha felteszem hozzá a Theme My Login plugint, az automatikusan csinál egy login oldalt, widgetet, és ott már látszik minden külön vacak, amit a Register Plus-ban beállitottam
Na most megmondom őszintén, én végül letöröltem ezt a bővítményt mert a captcha-t nem mutatta rendesen, saját jelszó megadása regisztrációkor sem működött nálam. Egyedül a plusz mezők felvitelét sajnálom belőle, minden mást a theme my login-nal megoldottam.
Én már magába azt se értem, hogy nektek mi nem megy rajta :huh: Biztosan úgy tettem fel mint addig az összes plugint, feltöltöttem aktiváltam és beállítottam, pl. adtam hozzá új mezőt. Aztán onnantól, ha valaki ráment a regisztrációra, már ezt az “új” regisztrálást látta.
Ja most látom, hogy widgetet kerestek rajta? Az emlékeim szerint nem volt neki, de nem vagyok benne biztos!
rozsi: lehet, hogy banális a kérdésed, de akkor nekem is az ... Feltettem most, elvileg beállitottam mindent. Kerestem benne kódot, amit kitehetnék egy oldalra, vagy egy widgetet, de sehol nem találtam. Magyarán, vagy én vagyok a béna, és rosszul állitottam be, vagy nincs ilyenje...
de ha felteszem hozzá a Theme My Login plugint, az automatikusan csinál egy login oldalt, widgetet, és ott már látszik minden külön vacak, amit a Register Plus-ban beállitottam :D
Várj egy kicsit. Theme my logint használok most már én is. De az egyéni mezők felvételét hiányolom belőle. Tehát azt mondod, hogy ha én most a theme my login mellé még feltelepítem újra a register plus-t, akkor valahogy "összemixelve" a register plus segítségével lesz egyéni mezőm is regisztrációkor? Nem fog összekavarodni? Csak azért kérdezem, mert mint írtam, a register plus nálam nem jelenítette meg a captcha-t sem és saját jelszó megadása regisztrációkor sem működött................
Ha igen, volnál olyan kedves és leírnád pontosan mit, hogyan állítottál be?
Köszönöm!
Én meg nem merem visszatenni kipróbálásra, amíg valami megerősítést nem kapok ezzel kapcsolatosan, mert ez a plugin ellég behülyült nálam, pláne most, hogy élesre van állítva az oldal…
> teszt oldal-t beállítasz pld aldomain-en > ott kipróbálod > a)szutyok:kuka b)OK>OK boldogság…
Ha neked ez így ilyen könnyű, hogy aldomain, meg tesztoldal,te is kipróbálhatod akkor már…
Felraktam újra az oldalra. Bővítmény aktiválás után a Settingsben lesz egy Register plus menu. Ott lehet a további beállításokat elvégezni. Ez nem jelent meg nektek?
Ha csak ezt a register pluszt aktiválom be, több bajom is van vele, de ezt már többször is írtam.
Kipróbáltam most azt, hogy letöröltem, beélesítettem újra a theme my login-t majd ezután újra felraktam a register plus-t, és most minden működik, az is ami eddig nálam nem: captcha, saját jelszó, és plusz mezők. Gondolom azért lehet ez, mert ekkor már tényleg kizárólag csak a plusz mezőket adtam meg a többihez nem nyúltam, gondolom a többi funkciót a theme my loginból szedi.
Widget része tényleg nincs
remélem azért valamennyit segíthettem.
Éles oldalon csak akkor próbálok vadiúj és egyáltalán nem biztos, hogy működő dolgokat, ha “öngyilkos” kedvem van Néha szoktam. De általában nem. Van telepitve egy gyakorló WP-m, általában azon próbálkozom. Ha az borul, akkor hadd boruljon, majd legfeljebb ujratelepitem
Ha éles oldalon csinálok valami nagyobb változtatást, előtte csinálok sql mentést a phpMyadminban.
az “akkor ki is próbálhatod” című dolog felejtős hosszú távon. Hogy miért? 1. nekem sem áll végtelen időkeret a rendelkezésemre, 2. hallatlan mennyiségű plusz tapasztalattól fosztod meg magad (akár egy wp újra installálása, akár a régi aldomainre -is- beállítás=költöztetés) stb. kapcsán…
De nem kötelező aldomain-re tőlem rakhatod mappába is, csak a mappa “lefoglalja” annak a helyét. pld akkor nem csinálhatsz domain.hu/teszt című oldalt ha ott van a teszt wp-d.
Ti tényleg hihetetlen figurák vagytok Ha leírom, hogy nem merem kipróbálni éles oldaldon újra, akkor fellengzősen megkapom, hogy csináljak tesztoldalt és teszteljem le, mintha nekem annyira sok időm lenne ilyenekre, persze aztán ő maga vallja be (logikusan persze), hogy ez nála sem tud így működni, mert nincs ideje.
Aztán mikor végül mégis kipróbálom és leírom, hogy mit tapasztaltam, hogy segítsek az egyik tagnak akinek problémája van, megkapom, hogy öngyilkosjelölt vagyok(burkoltan, de ez volt a lényege), hogy éles oldalon teszem ezt meg. De arra még mindig nem kaptam választ, hogy nektek a settingsen belül megjelent-e a register plus vagy sem. mert csak ott lehet állítani a dolgokat.
Természetesen biztonsági mentést csináltam előtte, ennyire h.lye azért nem vagyok. Az ilyen localhostos-féle megoldások nálam soha de soha semmilyen portálrendszernél nem működtek. Próbálkoztam már sok mindennel: Nuke, e107, joomla,ipb, phpbb…stb…rendszerint localhostra tettem fel a legtöbbjét, beállítottam mindent szépen aztán mikor arra került a sor, hogy tárhelyre rakjam, borult a dolog fele. Wordpressnél már nem csináltam meg.
Tegnap elkészültem az oldalammal, nagy segítséget nyújtott ez a fórum és a tagok, ezért köszönetet mondok.
Most úgy érzem, hogy a Wordpress-szel az eddigi legjobb oldalamat sikerült elkészítenem.
Mégis összességében, úgy érzem, többször kaptam itt lecseszést, mint segítséget. Sokszor jogosan, de néha úgy érzem nem.
Összefoglalva, örülök, hogy rátaláltam a Wordpress-re, és erre a fórumra is, csak maradtak bennem tüskék, na nem nagyok, de azért mégis…
Sziasztok!
További szép hétvégét mindenkinek!
rozsi, te most azt akarod igazából elérni vele, hogy mondjuk legyen egy menüpont vele, amire kattintva behozza a regisztrálást illetve a te általad megadott plusz mezőket?
Mert én eddig úgy értelmeztem, hogy te azt akarod, hogy regisztrációkor töltösön ki még plusz mezőket amiket a későbbiek formájában te majd kiteszel valahova, vagy ilyesmi…de lehet, hogy én értelmezem rosszul, nem tudom, ezért kérdezem.
Szerintem az, hogy menüpontként kirakd és arra rákattintva kezdje meg a regisztrálást és a plusz mezők kitöltését, ez a register plus bővítmény erre nem képes, legalábbis én nem tudtam menüpontként megjeleníttetni.
Értem most már. De szerintem ez a bővítmény nem alkalmas rá. De talán olvassa ezt a topikot egy olyan felhasználó is aki nagyon vágja ezt a témát és tud neked segíteni vagy egy másik hasonló bővítményt ajánlani.
2.2 Légy türelmes. Az összes fórumon résztvevő tag a saját szabadidejében osztja meg véleményeit, válaszait.
Kedves Rozsi és Verser: Biztos fog jönni olyan felhasználó is, aki "nagyon vágja ezt a témát és tud neked segíteni vagy egy másik hasonló bővítményt ajánlani."
Én nem vágom olyan nagyon. Sőt a Register plust addig nem is használtam, amig az itt kérdező kedvéért fel nem tettem, hogy lássam, mit tudok vele kezdeni ... A tapasztalataimat ezzel kapcsolatban le is irtam. Ennyit tudtam tenni.
Ha nem lennék épp szabadságon, lehet hogy erre sem lett volna sem időm, sem kedvem.
Nyár van éppen. Nem elképzelhető, hogy az olyan, aki nagyon vágja ezt a témát, az pl. nyaral valahol? Vagy épp nincs szabadságon, hanem dolgozik, és ebben a nagy melegben örül, ha a szabad idejében egy hűvösebb szobában fekszik? És nem a fórumon áll készenlétben?
Amúgy gratulálok mindkettőtöknek. Igen gyorsan el tudjátok venni az ilyen kevés gyakorlattal rendelkező kedvét, mint én is vagyok, attól, hogy akár 2 percet is áldozzon az idejéből arra, hogy egy számára teljesen ismeretlen plugint felrak és nézegeti, hátha tud vele valakinek segiteni .... :(
varnyu, elárulnád, hogy én miért kerültem a megszólítottak közé? Mert nem igazán értem. Nem sűrgettem senkit. Megint én lettem megfegyelmezve, meg kiosztva. Olvasd vissza miket írtam. Hol sűrgettem én bárkit is. Ezen a fórumon több kisoztást kaptam mint szép szót komolyan mondom, és sajnálom! Még egy hozzászólást fogok írni egy másik topikba, azt is csak azért, mert segíteni akarok egy fórumtársnak mert találtam az ő bajára (is) megoldást. Azt leírom neki, és ezennel befejeztem itteni pályafutásomat, mert itt majdnem mindig csak kioktatásban részesültem, szerintem, most is indok nélkül!
Szerintem, igencsak félreértelmeztél itt dolgokat. Most az a baj, hogy azt írtam, majd jön más aki fog tudni segíteni? Vagy mi? Miért talán nem? Most miért baj az, hogy ezt írtam? Ezzl megbántottalak? Bocsáss meg, de halvány fogalmam sem volt, hogy egy ilyennel megbánthatok valakit. Vagy talán most frusztrálva érzed magad, hogy még nem jöttél rá a megoldásra vagy mi? És ha nem jöttél rá akkor mi van? Semmi! Én nem sürgettem senkit, de szerintem rozsi sem
http://erettsegi.com/login/?action=register
http://www.marcocimmino.net/cimy-wordpress-plugins/cimy-user-extra-fields/
http://wordpress.org/extend/plugins/cimy-user-extra-fields/
A bővitmény kompatibilitása 3.0-val:
“5 people say it works.
4 people say it’s broken.”
Vagy talán most frusztrálva érzed magad, hogy még nem jöttél rá a megoldásra vagy mi? És ha nem jöttél rá akkor mi van? Semmi!
Nem érdekel a Register Plus plugin. És semmi egyéb, ami a regisztrációval kapcsolatos. :D A WP oldalaimra nem lehet regisztrálni, mert mindenhol le van tiltva a regisztráció :lol: