regisztrációs jóváhagyás

Hello, gondoltam itt majd kapok választ a kérdésemre, mert egy pár helyen kérdeztem, de választ nem kaptam.

Szóval, vagy egy oldalam, ahol a regelést én erősítem meg kézzel, és érdekelne, hogy az oldal mi alapján generálja az unverified neveket. Például, ha hell néven regisztrálok, akkor amég nem erősítem meg ez lesz a név: unverified__6b3he8l3

Ezt véletlenszerűen hozza létre az oldal, vagy van egy séma, és ha más oldalon is megnézem ezt, akkor ott is ugyan ez lesz?

Ki is szeretném ezt próbálni, úgyhogy segítséget kérnék, hogy pontosan mit is tegyek fel a számítógépemre, hogy egy wordpress oldalt tudja futtatni.Üdv.: Tejeskifly

Nekem is van olyan oldalam, ahol én hagyom jóvá manuálisan a regisztrálást, de a WP nem generál semmiféle nevet, mert azt várom el a dolgozótól, hogy okoskodjon ki magának egy felhasználónevet (pl. tejeskifly) ls adjon meg egy működő emilt. Miután én kegyeskedek jóváhagyni a regisztrálást, akkor arra az emilre kap egy jelszót.

Ezt használom: Confirm User Registration plugin.Miért van ez nálad másképp?Helyi használatra én nagyon tudom ajánlani a XAMPP nevezetű csomagot (Apache, PHP, MySQL…) minden benne van, sima klikkelős telepítés. Igen derék találmány.

Az oldalt nem én csináltam, hanem egy ismerősöm segített benne, és még nem is került fel sehova, csak átmentem hozzá és ott néztem meg :slight_smile:

Ennél úgy megy hogy: Beregelek, megadom a felhasználónevet, majd a jelszavamat, és emailemet, majd kapok egy emailt, az adatokkal, de ekkor még nem tudok belépni, csak miután megerősítem. Amég nincs megerősítve, addig ez az oldal által generált névvel szerepel a regisztrált user.


'tejeskifly' wrote on '2010-04-07:
Ennél úgy megy hogy: Beregelek, megadom a felhasználónevet, majd a jelszavamat, és emailemet, majd kapok egy emailt, az adatokkal, de ekkor még nem tudok belépni, csak miután megerősítem. Amég nincs megerősítve, addig ez az oldal által generált névvel szerepel a regisztrált user.

Az nem az alapbeállítás! Sima, plugin nélküli regisztráció - amennyiben a Beállítások > Általánosban az van, hogy bárki regisztrálhat -, akkor csak a felhasználónevet és emilt adhatsz meg, jelszót nem. Azt a rendszer generálja és küldi ki.

Na, ezért nem értem, hogy mi folyik ott...

Megkérdeztem, és ugyanez a regisztrációs eljárás van nálam is: LINK

tejeskifly: ha a moshu által megoldás nem tetszik nektek, akkor tegyétek fel a Theme My Login plugint, abban van olyan beállitási lehetőség, hogy még a jelszót is a felhasználó választhassa meg.

A LINK-ről:

az a tény, hogy a Password: és Confirm Password: NEM magyarul jelenik meg - arra utal, hogy ott valami nem magyarított plugin kavarja a dolgokat. Legalább is erős a gyanúm…

Moshu jól érzett rá: ez a register-plus bővítmény, vagy annak valamelyik klónja. A bővítmény kompatibilitása a 2.6-ig szól.A modernizált változat (éppen ma frissítették) a pie-register: http://wordpress.org/extend/plugins/pie-register/

Értem köszi, bár arra még mindig nem jöttem rá mi alapján generálja a felhasználónevet, amég nincs megerősítve :slight_smile:

Ott írja a register-plus leírás második, vagy harmadik bekezdésben. Végülis, nem mindegy? :slight_smile:


'Farkas wrote on '2010-04-08:
Végülis, nem mindegy? :)

De. Ám mindenkinek van egy ideája. Egyeseknek fix... :rolleyes:

Hello!Én is a fent említett regisztrációt használom, de nekem nem tudom miért, mikor a felhasználó aktiválja az emailben kapott linkel a regisztrációját, akkor nem írja át az adminban a nevét. Ugyanúgy unverified_ca567456 neve marad. Mikor új jelszót csinál magának, akkor is jön email nekem, hogy unverified_ca567456 jelszava megváltoztatva. De másnál meg normálisan ott van az a név, amit beírt regisztrációkor.Nem tudjátok miért van ez?

Senki sem tudja? :frowning: :huh: