Regisztrációs e-mail

Sziasztok!

a wordpress által küldött regisztrációs megerősítő e-mail szövegét, hol tudom megváltoztatni?

keresem a php fileok-ban de nem találom sholsem… előre is köszönet!

A pluggable.php -ben kell átírni ezt azt…

Ha rájössz, hogy hogyan lehet a jelszó és a felhasználónév elé is szöveget tenni, akkor áruld el nekem is! Eddig én csak mögé tudtam szöveget húzni, és ez így fél siker.üdv!

Nem tudom ez mit tudhat de valaki kipróbálhatná egy alap blogon…amivel nem küzdött még pár hetet… smile.gifhttp://www.watershedstudio.com/portfolio/software/downloads/email_notification_v2.3.1.zip

Jónak tünik, csak nem működik… hehe. Ez itt a telepítési útmutató: Minden szépen ment, csak ott akadtam el, hogy a (7. Put form code in template…) -et hova a pékbe kell beszúrni? És abban sem vagyok biztos, hogy ezt (8. In your template header file, add this line…) a theme header fileba kell tenni mert akkor hibaüzenetekkel traktál. Vélemény?


 1. Backup your files and database.

  We are not responsible for any damage or loss of data.
 2. Upload files…  yoursite.com/maillist/index.php

  yoursite.com/maillist/install.php

  yoursite.com/maillist/wpemn_config.php  /wp-content/plugins/wp-email-notification/email_notification_2.3.1.php

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/block_export.php

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/block_import_form.php

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/block_import_insert.php

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/block_remove.php

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/block_send_email.php

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/block_update_settings.php

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/email_template.html

  /wp-content/plugins/wp-email-notification/index.php


 3. chmod 666 yoursite.com/maillist/wpemn_config.php


 4. Run the install script…  yoursite.com/maillist/install.php


 5. Delete the install script…  yoursite.com/maillist/install.php


 6. Activate the plugin.


 7. Put form code in template…

Enter your e-mail address to receive notifications when there are new posts

8. In your template header file, add this line...9. The admin options can be found under Manage > Email Notification

10. Post...

You'll see a notify drop down in the Write area

Huh

Ha jól olvasom, az eredeti kérdés a regisztrációs mélre vonatkozott - namármost a fentebb megadott plugin (watershedstudio) egyáltalán nem az! Hanem arra való, hogy emil értesitést küldjön a feliratkozottaknak, amikor új post/cikk kerül fel.

jogos.

sziasztok!a következő a problémám : tettem fel a wp-be egy ajax logint, de nem küldi el a leveleket a regisztrációnál. kiírja, hogy unkown response. mit kell beállítani? hol kell?előre is köszi!

Üdvözet!Igaz mindenkinek a sajátja az, de nekem tényleg égető és igen sűrgős megoldást igénylő gondom lenne.Pár napja a már igencsak elavult html (+php bővítmények) alapú oldalam motorját lecseréltem WP motorra és összehoztam egy egész pofás sablont is. Oldal itt: PókertérKorábban közel 600 regisztrált fehasználóm volt de ennél is több látogató… Mikor elindult az új oldal mindenkihez ejuttattam, hogy újra kell regelni mert veszet körülmnyes lett volna a régieket áthozni, és így legalább tisztul az álomány is.Az elmúlt 3 napban jöttek is napi tucatjával az újraregek, és látom is a felhasználókat, és az e-mail értesítést is megkapom róluk… Azonban a registálók nagyob része nem kapja meg a jelszavas levelet. Aki pedig megkapja, az is csak fél nap, vagy másnap vagy még több múlva.Mit tudok tenni? hogyan tudom lekezeln a dolgot? Egyálalán mitől van ez az egész?Előre is köszönöm a gyors seítségeteket! Nagyon fontos lenne a mielőbbi válasz, mivel a kialakut helyzet igen komoly közösségbomlasztó hatással van az oldalaimra.

nos az oldalad által kiküldött mailekért 1. az X-priority felel, hogy milyen sürgősségűek ill. a szolgáltatód mail servere. talán érdemes beállítanod egy külső smtp servert (pld gmail) amit én használok ehhez plugin: Swift SMTP.

sziasztok!látom meghalt ez a fórum téma, de a megoldás nélkül:S én is pont ezt keresem valahol, hogy hogyan tudom megváltoztatni a regisztrációs e-mail szövegét. Nálam rendesen működik az AJAX login plugin, küldi rendesen a megerősítőm mailt a jelszóval, de én nem a wp-login.php-ra szeretném küldeni őket, hanem arra az oldalra, ahol bejelentkeztek! vagy az is megoldás, ha én adhatnék meg egy oldalt, mint link a visszaigazoló mailben!Köszönöm

nem próbáltam, de ha jól gondolom, a wp-login.php-be kell belenyúlnod. gányolós megoldás, hatására nem lesz ssl, ésatöbbi, viszont biztosan kimarad a wp-admin képernyő. tehát találsz egy hidden inputot, amely redirect_to névre hallgat. annak az értékét kell átírni a céloldalra (legyen mondjuk index.php)…

```<br />
<br />
<br />
egy próbálkozást megér, legfeljebb visszaírod, és valaki más mélyebben beleássa magát az átirányítási funkciókba. :)

'Vapeti' wrote on '2010-04-27:
küldi rendesen a megerősítőm mailt a jelszóval, de én nem a wp-login.php-ra szeretném küldeni őket, hanem arra az oldalra, ahol bejelentkeztek! vagy az is megoldás, ha én adhatnék meg egy oldalt, mint link a visszaigazoló mailben!

Nem egészen értem a logikát.


Regisztrálni egy látogatónak akkor kell, amikor valamiféle akció csak regisztrált ÉS bejelentkezett tagoknak elérhető. Regisztrálás önmagában nem egyenlő belépéssel!


Pl. ez a post (bejegyzés) csak bejelentkezett dolgozók számára látható... vagy


hozzászólást (comment) csak bejelentkezett tagok írhatnak...

Namármostan, bejelentkezéshez eccer regisztrálni kell > megjön a mél a jelszóval + linkkel a login/bejelentkezésre... hogy végre elérhető legyen az, amitől eddig el volt tiltva a nyomorult :)

Akkor meg miért NEM a login oldalra küldöd? A tény, hogy kapott egy jelszót még nem jelenti azt, hogy be van jelentkezve! Regisztrálva van, de nincs belépve - világos?

Ezért nem értem a logikádat... próbáld elmagyarázni, hogy mit is akarsz.

Világos, csak a felét írtam le :slight_smile: Tehát az oldalon egy szavazást tettem ki, amin csak bejelentkezett felhaszok szavazhatnak. A regisztrációs és a bejelentkezést is a AJAX log in pluginnel oldom meg (csak azon az oldalon van az oldalsávban, mert máshol nem akarom, hogy foglalja a helyet) de a jelszavas mail-ben ugye a wp-login-es link van -> ergo tök értelmetlen így az ajaxos belépés, mert a mail miatt úgysem azon az oldalon tud belépni, ahol a szavazás van. Pont azért tettem fel a plugint is, hogy ne dobálja össze vissza a látogatókat az oldalam a reg-nél meg a bejelentkezésnél, hanem adott oldalon tudjál megoldani és ne menjen el a kedvük a szavazástól, mire oda jutnak, hogy végre tudnak szavazni :slight_smile:Ezért szeretném megpiszkálni a küldött mailt, hogy abba azt az oldalcímet írhassam, ahol a játék van és azon az oldalon tudjon bejelentkezni - mert most ugye a reg után úgy néz kihogy várja a felhasz nevet ás jelszót, illetve kiírja, hogy a jelszavát megkapta mailben. Így ha mailben is a az cím lenne, ahol az AJAXos bejeletkezés, akk egyszerűen és kényelmesen menne a dolog.Remélem most meg nem estem át a lovon és lett túl körmönfont :slight_smile:Köszönöm a segítséget!

@iPog: sztem te is félre értettél, én csak a jelszavat küldő mailbe írt linket szeretném módosítani! Bár érdekelne az a megoldás, hogy ha valaki regisztrál és bejelentkezik, akk ne tudjon belépni az adminba - így is kerestem olyan plugint - pluginokat amikkel egyrészt a regisztrált felhasználók által látott dolgokat tudnám befolyásolni az adminban, illetve a magasabb szintű (szerző, közreműködő…) felhasználók által látottakat. Nem csak azt, hogy mit csinálhatnak, hanem hogy egyáltalán mit látnak.

Regisztrációs Emailt pl. ezzel a pluginnal teljesen egyedire szabhatod: http://wordpress.org/extend/plugins/new-user-email-set-up/Más:

és ezt próbáltad? http://www.sugarrae.com/wordpress/cyc/

a regisztrációt a saját honlapomon nem a wp-admin felületen hajtja végre, és a személyes profil is a weboldalon szerkeszthető (ha neked ajaxos a belépő, próbáld meg kombinálni…, hátha az ajaxos belépés után is a weblapon lehet user profilt szerkeszteni)ezzel különbözü jogokat lehet adni/szerkeszteni: http://wordpress.org/extend/plugins/user-access-manager/ // igen sokrétűEzzel elméletileg be lehet állítani, hogy melyik oldalra ugorjon látogató belépés (és kilépés) után: http://wordpress.org/extend/plugins/wp-userlogin/99%-ban mindenre van plugin…

Ha valamit sikerült összehozni, ha marad rá időd, oszd meg velünk, hogyan sikerült (esetleg meg is mutathatnád)

wow! köszönöm a plugin karavánt :slight_smile: egyikről sem hallottam még, pedig én is kerestem bőven… persze, ha sikerült, akk szívesen megmutatom :slight_smile: már próbáltam a blogshow-ban is, de még nincs elég hozzászólásom :S

A reg visszaigazoló mail-t módosító plugin működik, de thunderbirdben a szövegtörzsben krix-kraxok az ékezetes betűk - tárgy és feladó nem, viszont pl. gmail-en keresztül nézve meg a tárgy mezőben és a feladóban krix-kraxok az ékezetes betűk - szövegtörzsben nem… :huh: gőzim sincs mi van!WP-User-Login működik, azzal nem lenne gond - de :stuck_out_tongue: A regisztráció nem AJAX-os, az adminra, vagyis a wp-login action register-e küldi a felhaszt - de jól jelentkezik be/ki, mert adott oldalra dobja a látogatót.Az AJAX login pedig a kijelentkezésnél küldi a felhasználót a wp-login action logot-ra, ahol a kijelentkezést meg kell erősíteni és aztán sajnos ott marad a látogató a wp-login loguttrue oldalon - de jól regisztrál és jelentkezik be.A WP-User-Login-es kijelentkezés link ilyen


Code:

http://esoember.com/wp-login.php?action=logout&redirect_to=http://esoember.com/jatek&_wpnonce=518187b98f


az AJAX login-é pedig ilyen(én írtam át a php-ben, eddig csak az adott aloldal volt benne, a link eleje nem, tehát pl: /aloldal/)

Code:

http://esoember.com/wp-login.php?action=logout&redirect_to=http://esoember.com/jatek

Ez a wpnonce dolog az ami kiiktajta a login.php-t a kijelentkezésből - gondolom, mert ha egyszer bemásolom a számot az AJAX login php-jába és úgy katt a kijelentkezésre, akk műxik, viszont többször nem. Ergo vmi automatikusan generálódó szám, mindig más.

A legjobb az lenne, ha a felhasz soha nem is találkozna az adminnal, a wp-login oldallal - a bejelentkezésre csak a szavazáshoz van szükség, semmi más funkciót nem akarok adni, ezért örülnék ha csak a honlapon maradnának. Jó lenne, ha sikerülne vh megpiszkálnom az AJAXos login kijelentkezés linkjét, hogy az általam meghatározott (vagy uan arra) aloldalra kerüljön a felhasz.

http://wordpress.org/support/topic/219574


ezt az oldalt vki ajánlotta, én sajnos nem nagyon értem, hogy mit kéne és hogyan hogy működjön, de annyit kivettem, hogy az ottaniaknak működött vmi hasonló problémára :)

most itt állok, minden félkész és elfáradtam :unsure:

pedig létezhet ilyen megoldás, mert nekem az egyik sablonomban minden (reg. és bejelentkezés) a weblapon történik. De ezt ott nekem nem plugin csinálja, hanem a sablon (a sablnban a functions.php fájl) Szóval csak azt tudom tanácsolni, ne add fel.

na hali!Az AJAX-os kijelentkezést már sikerült megoldanom, nemtudom, hogy ez a sablonom function-je, vagy általános, de ez a link a kijelentkezés után közvetlenül az adott oldalra irányít vissza:Code:

<a href="" title="Kijelentkezés">Kijelentkezés

Már csak a reg-es e-mail furcsaságát kéne kitalálnom, de nem nagyon jövök rá...godoltam vmi karakterkódolás problémára is, de akk h h gmailben pont fordítva krix-krax, mint thunderbird-el...:S

'Vapeti' wrote on '2010-04-30:
Már csak a reg-es e-mail furcsaságát kéne kitalálnom, de nem nagyon jövök rá...godoltam vmi karakterkódolás problémára is, de akk h h gmailben pont fordítva krix-krax, mint thunderbird-el...:S

Csao, Ha nem oldodott volna meg meg, leirom en is a ket napos kuldetesem utani 5 perces megoldast hatha segit:


Belepeshez, regisztraciohoz feltettem a sabre-t, majd felraktam hitetlen altal linkelt CYC-et amit az itt talalhato leiras alapjan 2 perc alatt bekonfigoltam es tokeletesen mukodik. Minden a front oldalon tortenik csak az admint kuldi bejelentkezeskor wp-admin feluletre, a felhasznalokat front oldali profil beallitasokhoz dobja. ;)