Regisztrációs e-mail küldés

Sziasztok!

Sajna valami miatt elromlott a levélküldésem. Regisztráció után kiírja a felhasználónak, hogy sikeres a regisztráció és nézze meg a megadott fiókot, de levelet nem kap. Én ha adminként megnézem létezik mint felhasználó. 2.9.1 wp használok és a kezdetekkor minden működött rendesen.

Még egy megfigyelés, ha aktiválom az SMTP plugint és gmail-es opciót beállítok akkor sem működik, sőt a contact form-7 pluginomat is blokkolja.

12 aktív pluginom vant fent esetleg köztük van a bűnös?

Általánosságban így illik keresni az ismeretlen hiba okát: kikapcsolod az összes bővítményt (az Akismet kivételével), alapsablonra állítod, aztán a bűnöző bővítményt kapcsolod be és ellenőrzöd a működését (amelyiknél észlelted a hibát), majd egyesével visszakapcsolás, ellenőrzés.

A levélküldésnél azonban érdemes gyanakodni a szolgáltatóra is, ha eddig ment rendesen, akkor különösen.

A 2.9.1-et meg illene frissíteni, márcsak biztonsági okból is… :wink:

'Farkas wrote on '2010-06-23:

A levélküldésnél azonban érdemes gyanakodni a szolgáltatóra is, ha eddig ment rendesen, akkor különösen.

Így van, a WordPress nem az az állatfaj, ami csak úgy magától elromlik.

Kikapcsoltam minden plugint, és alapsablonra állítottam, frissítettem 3.0-ra, ennek ellenére nem küld levelet se nekem, se a regisztrálandónak. Viszont a felhasználók között megjelenik!

godaddy a szolgáltatóm kérdezzek rá náluk is?

Semmiesetre sem árthat… :wink:

Sziasztok! Én is kérdeznék e-mail-beállítással kapcsolatosat.

Én ezt a plugin-t használom smtp-hez:

Code:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mail-smtp/

Be tudok állítani saját smtp-t. Megy is minden rendesen. A kérdés az én a mezei mail servert használom és nem az SSL titkosításut, ez nagy baj vagy nem? Melyik az ajánlottabb? Azzal, ha smtp-t használom akkor ezek szerint a szerver erőforrásaival spórolok?

A válaszokat köszönöm.

Godaddy nél meg vannak csavarva a dolgok,kell egy wp-mail-smtp.

From Email: wordpress vagy ami tetszik @ domain

From Name: név vagy oldalnév(ami tetszik)

Mailer: Send all WordPress emails via SMTP. !

SMTP Host: relay-hosting.secureserver.net

SMTP Port: 25

Encryption: No encryption. !

Authentication: No: Do not use SMTP authentication. !

én is 2 hétig kínlódtam mire megtaláltam a megoldást :slight_smile:

@popeye: e-mail-t adj hozzá! (mármint a külön e-mail felületen!)

Sziasztok! Egy újabb észrevétel. Egy ismerősöm a

Code:

postafiok.hu

oldalon készített egy mail címet, mert amit szeretett volna az gmail-ban foglalt volt, de ez a magyar szolgáltató a Gmail-lel van kapcsolatban.... Smtp beállításoknál ugyanaz a leírás mint gmail-nál:

SMTP (kimenő levél) beállítások

kiszolgáló: smtp.gmail.com

csatorna: 465

Az SMTP azonosítást be kell kapcsolni!

Beállítunk mindent rendesen annyi eltéréssel, hogy a gmail-es cím helyet valami@postafiok.hu mail címet adunk meg. És sajnos nem megy.

Csak Gmail-es email címet lehet használni ezeknél a plugineknél, amik támogatják a Gmail-t?

A válaszokat előre is köszönöm.

Hali!

ShiftThis Swift SMTP plugint szeretném használni, de nem tudom hogy kell beállítani gmail-re.

A gmail aps működik, de az oldalról küldött regisztrációs e-mail nem érkezik meg.

Jelenlegi beállítások:

Quote:

ShiftThis Swift SMTP options

Server Address:smtp.gmail.com

Username: admin@domain.com

Password: ......

Use SSL or TLS?: TLS (Use for Gmail)

Port: 465 (Use for SSL/TLS/GMAIL)

Instructions

Fill in the blanks! (Gmail users need to use the server 'smtp.gmail.com' with TLS enabled and port 465.)

nagyon bonyolult a gmail-el kapcoslatba kerülni… regisztrálni kell és kész… én is tudok ilyet csinálni… LOL

Köszi a segítséget! Igazán nagy vagy!

Egyébként tárhely függő!