regisztráció

SziasztokTeljesen uj vagyok a wordpressbe edig joomlával foglalkoztam hobby szinten.

a kérdésem a következő lenne hogy tudtok e ebben nekem segitení. Az oldal cime impulsive.netai.net teszt üzemben.ahogy látni az oldalon hogy galériát szeretnék csinálni


de ugy szeretném hogy jön egy uj látogató az lássa a 150x150 kis képeket de ne tudjon belépni addig amedig nem regisztrál.tehát csak regisztráció után látja a bejegyzést.


hogyan lehet ezt megoldani


Köszönöm előre is a segítséget.

Üdv Hadnagy

A Fórumban is volt róla szó párszor; a keresőt szabad használni, beleértve a Google-t is… :wink:http://wordpress.org/extend/plugins/wp-members/

kissé nehezen értelmezhető, hogy mit akarsz.

mert a belépés nálam bejelentkezést takar.

ami te akarsz az az, hogy ne láthassa a bejegyzéseket csak bejelentkezés után?

Van jópár ilyen beépülő…

http://wordpress.org/extend/plugins/private-wordpress-access-control-manager/

íme az egyik…

igen azt szeretném hogy ne láthassa a bejegyzéseket csak bejelentkezés után

Próbáld ki a két bővítményt, hogy melyik teljesíti azt, amit elvársz, amit szeretnél.Azt csendben jegyzem meg, hogy az előbb azt írtad, hogy a honlapra érkezéskor lássanak bélyegképeket (na, ez már tartalom), de továbbhaladni csak akkor tudjanak, ha regisztrálnak, vagy már regisztráltak. Utóbb pedig azt, hogy ne láthassák a bejegyzéseket, csak bejelentkezés után.El kellene magadnak dönteni a lépéseket és azok tartalmát, és ahhoz állítgatni a bővítményeket. :slight_smile:Indulni egy fix oldallal, amelyen csak bélyegkép-galéria van, arra tenni a regisztrációt, belépést, a többi tartalom pedig csak tagoknak (only members) .

Tehát akkor nem tudom úgy megoldani hogy az indexképek láthatóak legyenek “mivel az akkor már tartalom” de maga a “blogbejegyzés” ne lehessen látható míg nem regisztráltak.

Csak fixen ahogy irtad

Te csak magadat olvasod?

Quote:

Indulni egy fix oldallal, amelyen csak bélyegkép-galéria van, arra tenni a regisztrációt, belépést, a többi tartalom pedig csak tagoknak (only members) .
Ugyebár, a wp-ben alapbeállítás (ha beállítod), hogy mivel induljon az oldal.