Sziasztok
Tegnap fel telepítettem az első wordpress hajtású blogomat. Viszont szeretnék egy olyat, hogy a látogatók regisztrálhassanak az oldalra. Ehhez gondolom plugin szükségeltetik. De még is melyik? És hogy tudom be üzemelni?
Fel telepítettem már a “register plus” nevű plugint, be kapcsoltam, de ennél tovább nem jutottam.
Köszönöm a segítséget,
Richárd
Ehhez gondolom plugin szükségeltetik.
Szia. Alapesetben ehhez semmilyen plugin nem kell. A Wp-be be van épitve ez a funkció. Vezérlőpult - Altalános beállitások - Bárki regisztrálhat. Na, oda tedd bele a pipát, és mehet a regisztráció.
@richardtechno: figyelj, szerintem ismerkedj még a rendszerrel. Ha ilyen alapvető dolgokat nem vettél még észre akkor barangolnod kellene még a felületen
richardtechno: vigyázz az új felhasználók jogosultságára! Nem tudom, hogy milyen oldalad van, de amig bele nem jössz, szerintem hagyd a jogosultságot mindenkinél a Felhasználó szinten.
Ne idézz feleslegesen, különösen akkor ne, ha az előtted szóló válaszára reagálsz!
Köszönöm a hasznos válaszokat.
Bár a jogosultságnál nincs olyan, hogy felhasználói szint.
Feliratkozó= itt gondolom nekem kell jóváhagynom a regisztrációt
Adminisztrátor=ezt persze senki nem kapja
Szerkeztő, szerző, közreműködő= pontosan ezeket sem tudom még.Majd egyesével végig zongorázom az összeset, de ha valakinek van kedve akkor fel világosíthatna ezek pontos jelentéséről.
Nekem annyi lenne a célom, hogy ha valaki be regisztrál akkor ő kapjon egy emailt -esetleg aktiváló linkel, mert gondolom így működik- és ne nekem keljen jóvá hagynom a regisztrációját.
Még mindig van lehetőség dokumentációt olvasni illetve keresőt használni!!!
kulcsszavak:
wordpress+dokumentáció
wordpress+codex
a remény hal meg utoljára
[off]@mano komolyan… …töprengtem karácsonyi ajándék gyanánt csinálok egy hereistheanswerforeverythingyouwanttoknowaboutwordpress.com -t.
És nemes egyszerűséggel egy google keresőt include-olok az oldal közepére…
[/off]
mano: tarts ki
hgrg: nagyon frappáns gondolat
Sziasztok, végig olvastam a hozzászólásokat, de arra nem kaptam választ, hogy ha regisztrál valaki az oldalra az miért nem kapja meg az aktiváló kódot email-ben. Több címmel is kipróbáltam, de egyikre sem érkezett meg az aktiváló kód. Mi lehet a hiba.
szerverbeállítás, érdeklődj a szolgáltatódnál.