Regisztráció

Meg lehet e (a wp-register.php fájl kézi megmahinálásán kívül) oldani azt, hogy a regisztrálós felület is az oldal stílusát vegye át. Tehát olyan legyen mint egy sima oldal (page), csak épp ott legyen a regelős form.

Ez engem is érdekel :slight_smile: Ismer valaki ilyen plugint esetleg?

ez a kérdés engem is pont most kezd el foglalkoztatni. :slight_smile:

Elsőre ez jónak tűnt, de aztán sajnos rá kellett jönnöm hogy valami nem megy rendesen. VAGY én vagyok béna. Azért ti próbáljátok ki:

http://www.jameskelly.org/wordpress-plugins/custom-login-and-registration-forms-plugin/

akkor marad a php fájl matatás.

Talán, mert kicsit avitos a darab, nem? :slight_smile:

Quote:

Change Log

10/22/06 - Added a checkbox to the login registration options as well as functionality that will email users the custom email (also specified in the login options) whenever an administrator creates an account. This option defaults to “off”. This feature was requested by Annelies from Helikon Symfonieorkest Eindhoven (Helikon symphony orchestra), thanks Annelies.
És kb. ebben az időben kelt a blogon az utolsó bejegyzése is... :(

Én a register-plus-t tettem fel. Olvasva a topicot, gondoltam belekukkantok a forráskódjába, hogy megnézzem, mit is lehetne vele kezdeni annak érdekében, hogy az oldal stílusába illeszkedjen.

Szörnyű kép fogadott, hiszen az általános táblázatos kódforrás fogadott. Ha azt szeretném, hogy az egész szép DIV, ill. CSS formázásokat jelenítsen meg, akkor szó szerint darabokra kell szedni és újra felépíteni.

Nagy gondot nem okozna, de véleményem szerint egy-kettő nap biztos elmenne vele, mire szépen be lenne állítva.

Egy előnye viszont lenne ennek az egésznek, utána bármelyik sablonba beilleszthető lenne és felvenné az aktuális sablon beállításait. (bizonyos keretek között persze)

Hát, sokat kell aludnom nekem erre, hogy rászánjam magam. Mondjuk kár érte, hogy nem alapból így épül fel.

Hát én egy ilyet tudok. Remélem megfelel.

Amit Efrud linkelt, az nem megy 2.7.1el. Mm a sidebiret már nem rakja ki, hibát jelez.Valami előrehaladást tettetek azóta?


'Efrud' wrote on '2008-10-22:
Hát én egy ilyet tudok. Remélem megfelel.
Én ezt meggondolatlanul felraktam a frissen telepített 2.9 verzióhoz és az történt, hogy utána nem tudtam adminként belépni, mondván, hogy üres a jelszó ablak.

Remélem figyelitek Efrud hsz-ának az időpontját (Elküldve: 2008-10-22 - 15:10 ).

Sajnos a bővítmények használata WP verzió-függő, és a sablonod(témák) is befolyásolják a működésüket,ill. 'egymással' is szeretnek összeakadni ;). Amit mondani szerettem volna ezzel az az, hogy egy 'akkori' bővítmény, 'mostani' WP-n történő működéséről nem szabadna mélyreható következtetést levonni. :slight_smile:

Hát igen, azt nem most írtam. Próbáld meg eltávolítani a bővítményt, reméljük akkor rendben lesznek a dolgok. Ha nem akkor az adatbázisban egy admin password reset segíthet. Erről már volt szó a fórumban, hogy hogyan tudod végrehajtani.

Nem tudtam eltávolítani a bővítményt, mert nem engedett belépni adminként. Egyszerűen kizárt a rendszerből. Nem tudom, mennyire szakszerű, de letöröltem az egész wp állományt a tárhelyemről és felraktam újra. Mivel az adatbázis nem sérült, az oldal tartalma nem veszett el. Visszaraktam a sablont, meg a korábban telepített bővítményeket és újra jó lett (meg persze a magyarítást megint meg kellett csinálnom).

Alapból nem értek hozzá, de van OsCommerce webáruházam, azzal molyoltam sokat, sokat tanultam belőle, de ez a wordpress teljesen más. Annyira célszerű, átlátható és felhasználóbarát, hogy teljesen szerelmes vagyok bele.

Imádom!

nos ugyanezt érted volna el, ha az adott bővítmény mappáját átnevezed (pld teszel a végére egy _ jelet)… kikapcsolja a bővítményt mivel annak file-jai nem találhatóak. Ha egy sablon miatt kerülsz hasonló helyzetbe, ugyanez a teendőd!

Igen. Én pl. FTP-n felmentem és töröltem a 'hibás' bővítmény könyvtárát.

A WP van olyan 'intelligens', hogy ha nem találja ott a bővítményt, akkor kikapcsolja.

Ezek után már be tudtam lépni. :slight_smile:

Köszönöm ezeket az információkat! Nagyon sokat segít! A korábban feltelepített többi bővítménynél ki is írta, hogy kikapcsolja, mert hiányoznak fájlok, gondolom, ugyanez történt volna itt is. Mindig tanul az ember.

:slight_smile: persze ez csak apró trükk, de sok időt megkímél vele az ember (ezek általában tapasztalati úton jönnek elő :slight_smile: )