Regisztráció jelszó megadással

Sziasztok!



Olyan problémám lenne, hogy egy olyan plugint keresek, ami beilleszt egy jelszó-fieldet a regisztrációs űrlaphoz és egyben a WP User Control widgetbe. A Cimy Project user extra field megtenné, de sehogy sem tudom beállítani, hogy az ott megadott jelszó legyen a valódi jelszó, és ne kelljen a szegény felhasználónak a rendszer által generált, e-mailben kapott jelszót megváltoztatnia.



Előre is köszi a segítséget!

Szia!



Eloszor is a kimeno emailt kell megvaltoztatnod … (szoveg)



azt mondtad hogy a cimy field eltarolja a dolgot … az oks akkor az aktivaciora te tudsz actionnelvagy filterrel reagalni de ha megsem akkor neked kell megcsinalni az aktivacios oldalt es azt a linket kell a mailben kuldeni … es amikor aktivalja magat akkor a cimy field mezobol beallitod a jelszavat es a cimy field mezot felul irod ures stringgel(biztonsagi okokbol )


Húha, nekem ez már kezd bonyolulttá válni! :smiley: Igazából én csak egy olyan plugin és widget párost keresek, amivel megoldható, hogy a felhasználó adja meg magának a jelszavát. Ezt egyébként nem is értem, hogy miért nincs így az alap WP-cuccban.

A felhasznalo megadhatja a jelszavat regisztracio utan vagyis megvaltoztathatja … de ennek inkabb security okai vannak …