Sziasztok.
Azt szeretném megoldani, hogy a cikkek alá a megjegyzés írásához ne kelljen regisztrálni, hanem a (pl:)blogspot.com-os User ID-val be lehessen lépni. Szerintetek megoldható ez?
Most ötlet hiányában áttettem regisztráció kérése helyett, e-mail cím kérésére…
Válaszotokat előre is köszönöm!
Nem kell ahhoz regisztrálni…a beállítások/interakció részben elég aprólékosan be tudott állítani, hogy milyen feltételekkel szólhatnak hozzá…
Be van állítva. De a kívánság a Google User ID lenne… :rolleyes:
Egyelőre beállítottam úgy, hogy e-mail címet és nevet kér.
Nem kell ahhoz regisztrálni...a beállítások/interakció részben elég aprólékosan be tudott állítani, hogy milyen feltételekkel szólhatnak hozzá...
Ja. Lemaradt a köszönöm.
Úgyhogy köszönöm. 
A WordPress támogatja az OpenID-t (és van is ilyen bővítmény), a Google is támogatja az OpenID-t. Azt pedig el kell dönteni, hogy BlogSpot, vagy WP…
?
Szia Gyöző.
Köszönöm válaszod. Talaltam plugint, játszottam is vele egy darabig, azután egyelőre feladtam. Nem találja azt a szervert, ahol azonosítania kellene, én meg azt hogy hol kell beállítani…
Még futok vele egy kört, egyelőre maradt az e-mail címmel történő azonosítás.
A WordPress támogatja az OpenID-t (és van is ilyen bővítmény), a Google is támogatja az OpenID-t. Azt pedig el kell dönteni, hogy BlogSpot, vagy WP... ;) ?
Köszönöm. Ez van fent nekem is csak nem tudtam beállítani. Nem találom, hogy hol és hogyan kell beállítani azt a szervert, ahol az ID-t ellenőrzi.
http://wordpress.org/extend/plugins/openid/