Regisztráció csak hozzászólásokhoz

Jelenleg a wp 2.9.2 verziót használom,frissítés kizárva, mivel a sablon nem működik a WP 3.0Azt szeretném, hogy csak a hozzászólásokhoz keljen regisztrálni. Mert jelenleg az a Beállítások-interakciónál, hiába állatom be - Hozzászólás írásához regisztráció és bejelentkezés szükséges - ettől még nincs regisztrálás. Az általános beállításoknál -Bárki regisztrálhat- engedélyezésnél, jogosultságot kell adni, de itt sincs -csak a hozzászólásokhoz- tartozó jogosultság.Mit javasoltok mit kellene tenni, hogy a hozzászólások panelen látszódjon a egy bejelentkező, vagy regisztrálok fül és maradjon a bejelentkező ezen a lapon, ne dobja fel a wp a vezérlőpult csökkentet jogosultságnak látszó oldalt, mikor valaki csak hozzá szeretne szólni.Már próbáltam plugint is Register Plus,Force User Field Registration, de egyik sem segített.Volna erre megoldás?

Próbáld ki a Theme My Login-t.

Így nem kell a vezérlőpultra vinni a usert, és oda irányíthatod a belépés után ahova kell.

Köszönöm, ez valószínű jó lesz, bár még nem találom, milyen linket kellene megadni az alapértelmezett. dashbord helyett.

Lenne ehhez valakinek magyar fordítása?

Sikerült magyar fordítást találnom. Sajnos a regisztrációs levél nem megy ki. Hogyan mit kell beírni az e-levél új felhasználónál és többi panelen mit jelent az alábbi mondat …""Ezt az e-levelet az új felhasználók kapják meg regisztrációkor. Győződjön meg róla, hogy a %user_pass% változó szerepel a levélben ha kiosztott jelszót használ, különben a felhasználó nem fogja tudni a jelszavát! Ha bármelyik mező üresen marad, akkor az alapérték kerül felhasználásra. Használható változók: %blogname%, %siteurl%, %user_login%, %user_email%, %user_pass%, %user_ip% "Hogyan kell ezeket a változókat használnom, hogy működjön a regisztráció.

Tényleg nem tudjátok a választ?

Nincs egyetlen ember aki leírná a tudattalanak, hogy értse mit, miért kell beírni.

Senki nem használja ezt a plugint,… aki gazdag tudás birtokában alamizsnát adna a koldusnak :frowning: