Regisztráció, belépés, profil

Sziasztok!Olyan bővítmény/ek után kutatok, amelyek biztosítják az alábbi funkciókat:


  • egyénre szabható felhasználó profil, regisztrációs lap


  • bejelentkezés esetén admin felület helyett csak a profil látszódik    A buddypress-t már próbáltam, de valahogy nem sikerült megbarátkoznom vele. Van esetleg más variáció is?    Még olyan kérdésem lenne, hogy a regisztráció illetve belépés funkciókat hogyan ágyazhatjuk be az oldalba widget nélkül? Próbáltam a menübe berakni, hivatkozva az adott php fájlokra, de az valahogy nem jött össze.    Köszi a segítséget!

Ajánlom figyelmedbe ezt a Plugint:Theme My Loginhttp://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/Ez nagyon jól muzsikál, és egyszerű használni is! Kis hozzáértéssel szépen testreszabható az oldal amibe beágyazod a login/reg/acc felületet és magát a listázható adatokat is a .php-jában.A regisztráció link megjelenítéséhez ezt beillesztheted bárhová, bármelyik .php-ba vagy html felületedbe. (a kereteknél vigyázz honnan van a gyökerük!)Ezen a szent helyen a “Regisztráció” link fog megjelenni alapból, ha valaki az oldaladra látogat. Ha bejelentkezik mert regelt már, akkor viszont alap esetben az “Adminisztráció” felirat jelenik meg és értelemszerűen nem a regre, hanem az alapérterlmezett admin felületre azaz a felhasználói fiókra mutat majd. Nagyszerűen kombózható a fenti pluginnal!!A másik:Ezt is bárhová beillesztheted. Ha a látogató nincs belépve akkor a “Belépés” gombod jelenik meg ott. Ha be van akkor a “Kilépés”.Remélem tiszta…- ENJOY!


Megpróbálom :slight_smile:

Sziasztok köszi hogy belinkelted a Theme My Logint tényleg nagyon jó de én ezt szeretném még egy kicsit cifrázni az lenne az ötletem hogy amikor rámenne a weboldalamra amit most nevezünk úgy hogy www.weblapom.hu akkor ne az oldalam tartalma jelenjen meg neki hanem egy belépő/regisztrálható felület amit ez az oldal is jól szemléltet :cycyvajon megoldható ? vagy inkább felejtsem el ? válaszokat várom és köszönöm.

A jó hír az, hogy szinte minden megoldható :slight_smile:A rossz hír, hogy néha kell a megoldáshoz egy kis programozási tudás.A kérdésre az első gondolatom az, hogy ehhez felesleges plugin. CSS-ben megcsinálod a regisztráció/login kinézetét, ahogy elképzeled és egy redirectet hozzá, mondjuk az is_user_logged_in feltétellel.De kerestem neked egy tutorialt is hozzá :slight_smile:hxxp://www.tutorialized.com/tutorial/Create-custom-wordpress-registration-page/68199


Minden megoldható :slight_smile: Kis munka kell hozzá. Én megcsinálnám a reg/login kinézetét css-ben, és mondjuk az user_logged_in feltétellel megoldanám, kit hová küldjön a wp.De itt egy tutorial is hozzá.hxxp://www.tutorialized.com/tutorial/Create-custom-wordpress-registration-page/68199

köszi megpróbálom :slight_smile:

hát azt hiszem ez az én minimális tudásomat meghaladja :frowning: nem értek egy mukotsem angolul

találtam pár szépen megfórmázott űrlapot de még mindig nem tudom hogyan csináljam meg hogy azzal gezdődjön az oldal :frowning:

Mondjuk egy wordpress community site-ot milyen pluginnal vagy milyen megoldással lehet kiépíteni? Buddypress azért nem jó nekem, mert a használt sablonomat széthúzza, és a bővítményhez megfelelő sablont ajánl a figyelmembe.Nézegettem pár bővítményt, pl: http://wordpress.org/extend/plugins/gra4-social-network/de még nem találtam számomra normálisan működőt.Találkozott már valaki ilyesmivel?

Sziasztok!Adott egy harcművész oldal, aminek a regisztrálói lehetnek laikus érdeklődők, aktív edzésre járó tagok, regisztrálók ugyan annak a szervezetnek más dojoiból, illetve teljesen más harcművész stílusokból is.

A célom az, hogy a különböző jellegű látogatásokat egymástól elkülönítsem és az annak megfelelő joggal ruházzam fel.

A gond ugye az, hogy sok regisztráló esetén ezt egyenként kell megtennem, amit nem szeretnék.(User role editort-t használok.) Arra gondoltam, hogy bízva felhasználókban, mindenki kiválaszthatná a rá vonatkozót,amit én már előre felruháztam a kellő jogokkal az egy sorral fentebb linkelt plugin segítségével.

Hogyan tudom, tehát megtenni azt, hogy a regisztrációkor mindenki kiválaszthassa,melyik a neki megfelelő szerep?

Van erre valamilyen bővítmény?