Sziasztok!
Megoldást keresek arra, hogy a felhasználó anélkül is tudjon regisztrálni/bejelentkezni, hogy átkerülne az admin felületre (elhagyja az oldal arculatát), létezik erre használható plugin, ami globálisan kezeli ezt a problémát, és létre lehet vele hozni pl. egy működő regisztrációs oldalt?
Előre is köszönöm a segítséget!
Avagy buddypress plugint+sablont teszel fel,
az tudja mindkettőt 
sziasztok,
Nekem olyan megoldás kellene, hogy a felhasználók ne léphessenek be admin felületre, hanem csak egy hír beküldési lehetőséget, illetve adatlap módosítást engedélyeznék nekik. Erre van esetleg valami megoldás, vagy az említettek ezt tudják?
Köszönöm szépen.
Találtam egy nagyon jó kis plugint a probléma megoldására. A neve: User Role Editor.
Nagyon könnyen be lehet állítani az egyes csoportoknak a jogosultságait, hogy miket csinálhat.
Csak arra nem jöttem még rá, hogy miként lehetne mellőzni, hogy az admin felületre belépjen, vagyis csak hírt küldhessen be, anélkül, hogy az admin felületre kellene mennie.
Sziasztok!
Mivel a regisztráció és bejelentkezés a téma ebben a topicban, itt teszem fel a kérdésemet. Hátha tud valaki segíteni. Olyan regisztrációs megoldásra lenne szükségem, hogy a user kitölti a regisztrációs formot (nem csak nickname és e-mail), beküldi és csak admin jóváhagyást követően lesz regisztrált felhasználó. Tudtok erre véletlenül valami plugint?
A segítséget előre is köszönöm!
Mi lenne, ha előbb keresőket használnál?
pl.: http://wordpress.org/extend/plugins/register-plus/
Kedves Győző!
Igen használtam keresőt. Ezt a plugint megnéztem. Alapvetően jó, de számomra mégsem az igazi.
Azért dobtam be a kérdést, mert esetleg egy másikon átsiklottam véletlenül, netán más meg belefutott hasonló pluginba, mert akkor megnéztem volna azt is.
Sok regisztrációval kapcsolatos plugint dob ki a kereső, de zömük csak logókat cserél, meg egyes konkrét webes szolgáltatások összekötésére szolgál.
Bocs, hogy kérdeztem Győző, többet nem fogok.
Üdv:
kesigomu
Kesi 
Membership pluginokat nézegess, pl. wp-members
Egyébként meg tessék szíves lenni nem besértődni, Győző mégcsak nem is beszólós stílusú. Mi lesz ha “beszólóssal” találkozol? Biztosan nem feltételezte, hogy ami a felhasználók 98 %-ának megfelel, az neked kevés és erre alapozta, hogy valószínű nem kerestél rá.
Nem vagy te ilyen sértődős 
Kesi :)
Membership pluginokat nézegess, pl. wp-members
Nem vagy te ilyen sértődős :)
Szia Andrea :)
Igazad van és Győzőtől is elnézést kérek. Sajnos most kissé sok minden a nyakamba borult, nem csak munka, hanem családi tragédiák és kicsit zombi vagyok. Amúgy mindkettőtöknek köszönöm a segítséget!
Hello!
Nkem is az lenne a kérdésem mint a témaindítónak valaki tud valami egysszerű bővítméynt ha valaki bejelentkezik ne a vezérlőpulton legyen hanem az oldalon maradjon.
Egyébként theme my plugin nálam nem látta el a funkcióját.
A forráskódban inkább nem nyúlkálok mert utánna nem fog menni 
Győző http://www.matthewap…using-wp-admin/ linkje már inaktív.
valaki tud valamilyen jó bővítményt előre is köszi.
dehogynem csak rá kell klikkelni… “…”- nem megengedett url-ben…
Nem az én linkem, csak kerestem neked: http://www.matthewaprice.com/wordpress-login-without-using-wp-admin/ és nem igaz, hogy inaktív.