Sziasztok!
Lenne egy apró problémám. Gondolom iszonyat egyszerű a megoldás, de nekem még nem sikerült megtalálnom.
Adott egy oldal, Theme My Login pluginnal megspékelve. Ide lehet, illetve kell regisztrálni, hogy hozzá tudj szólni a cikkekhez. Eddig minden rendben is van, ki is küldi az aktiváló levelet, onnan be is élesíti a regisztrációt. DE! Hol lehet az aktiváló levél tartalmát módosítani? Kerestem az alap wordpress beállításoknál és a plugin beállítasinál is, de az aktiváló levélre nem találtam utalást.
Ha valaki meg tudná mondani, hogy hol keressem, nagyon hálás lennék.
Előre is kösz!
Hmm, azt hittem ez könnyebben fog menni. Ennyire hülye a kérdés, vagy nem csak én nem tudom a választ. Komolyan, valaki árulja el a titkot
Próbáld meg ezt:
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-members/
Ebbe meg lehet adni, avagy lefordítani sajátra a benne lévőt.
Köszi, ránézek. De nekem igazából megfelel a gyári regisztrációs eljárás, a gondom a kiküldött levél tartalmával van. Persze kipróbálom amit ajánlottál, mert ahogy átfutottam a szöveget, nyilván tud olyan dolgot, ami a későbbiekben jól jöhet. Szóval egy próbát mindenképpen teszek vele, de a gyári szöveg még mindig érdekelne.
Köszi! Ez az. Ãgy már meg tudom oldani.
Még egyszer köszi mindkettőtöknek!
[font=helvetica, arial, sans-serif:2w3vmpfo]Theme My Login -nál be tudod állítani az egyedi levél küldést a sajátodra szabhatod.[/font:2w3vmpfo]
[font=helvetica, arial, sans-serif:2w3vmpfo]Módja: beállítások ott az általános részeknél megkeresed a modult pipát teszel a[/font:2w3vmpfo]Custom E-mail engedélyezése részhez és már kedved szerint szerkesztheted.
Igen, ez meg is van, de az aktiváló levelet itt sem lehet átírni. Legalábbis azt nem találtam. Persze nem ez lenne az első eset, hogy csak azt nem látom ami kiböki a szemem.
Szóval köszi, átnézem mégegyszer.
Jó lesz átnézni, mert tényleg lehet…
Hmm. Nálam nem is azt a tartalmat küldi ki, amit a Theme My Login-nál megadok. Ja azt nem mondtam, hogy nem sima WP, hanem többfelhasználós cucc. Nem tudom ez számít-e valamit. A hálózat beállításainál sem tudom megadni az aktiváló levél tartalmát.
De megoldottam. Az ms_functions.php szerkesztésével már az megy ki ami nekem kell, szóval köszönöm a segítséget, így már tökéletes. De az azért még átnézem a beállításokat, mert nem szeretem, ha valami nem megy
Szóval mindenkinek köszönöm, ismét sokat tanultam.