Regiszrálás admin megerősítéssel

Olyan beállításra, vagy plugin-ra lenne szükségem, amivel ha regisztrál valaki a honlapra, nem tud azonnal belépni (nem lesz aktív) míg egy admin, vagy arra jogosult nem aktíválja/engedélyezi a regisztrációt…

Nem tud véletlenül valaki ajánlani egy ilyen plugin-t, vagy ha alapban van rá lehetőség a wp-ben, akkor hol? Mert én csak olyat találtam az admin felületen, hogy Bárki regisztrálhat, vagy épp nem lehet senkinek sem regisztrálnia…

Ilyenről nem tudok, de a spammelőket azzal már meg lehet fogni, hogy addig ne jelenjen meg hozzászólása, amíg az elsőt egy admin el nem fogadja.

Tehát regisztrálhat, nézelődhet, de beírni nem tud. Nálam bevált!

Szervusz E.D.

Én ezt használom, csak éppen az általad jelölt funkcióját nem, de elvileg tudja:

http://didier.lorphelin.free.fr/blog/index.php/wordpress/sabre/

További szép napot !

Hát sajnos még nem frissítettem 2.5-re, és csak legrégebbi letölthető verziónál nem volt feltüntetve, hogy kell hozzá 2.5… Így azt raktam fel, de abban sajnos nem volt ilyen admin aktíválós dolog.

Viszont megelégedtünk a “képen látható kódot írd be” és a “felhasználónak megy levél egy aktíválós linkkel” opciókkal… Egyelőre nem is keresgélek tovább, de ha valaki erre tévedne, és tudna ilyen plugin-t wp 2.3.2-re, akkor írja már be légyszi a nevét…

(Tudom-tudom, frissíteni kéne, de kicsit macerás a dolog, így mindig halsztgatjuk… Főleg mert még nem jött ki punBB-ből wp25 kompatibilis változat)