Fel tettem -e remek bővítményt, hogy pár adattal kiegészítsem a regisztrációs űrlapot, de valamit nem értek.
Custom User Email Notification. Ezzel lehet engedélyezni a felhasználók mailban való értesítését, amelyben meg kapja a felhasználói adatait ugye. És van itt egy olyan mező, hogy: from email. Ide írjam bátran a mail címem és ennyi? Biztos láma kérdésnek tartjátok csak nem vágom…nem az én címemről megy az üzenet. Vagy nem tudom…összezavart ez most.
Én sokat szórakoztam ezzel a pluginnal, de hiába állítgattam, hiába írtam be az e-mail címet, a regisztrálás működik, de üzentet nem küld a tagoknak. De elvileg a saját cím kell, mert az lesz a feladó ha jól tudom.
Valahogy nem sem jön ki a mail
Türelem rózsát terem szokták mondani. Kijött
Ezt a plugint már nem tartják karban, úgyhogy ne használd.
Szerintem a Wordpress oldaláról le kéne venni a nem karban tartott pluginokat, vagy megjelölni őket, mint outdated pluginok.
elég csak megnézni egy plugin utolsó frissítési dátumát.
ha több mint fél év, akkor el lehet gondolkodni rajta, ennyi.
meg van jelölve: be kell jelentkezni és rányomni h 2.9.2 alatt “not working”… ill. ott van h compatible up to: X szóval tudni kéne olvasni nem csak kattingatni össze-vissza…
Nekem sem működött tökéletesen, de arra mire kell megfelel. A levélküldés ott bukott el, hogy egy plugin nem volt feltelpítve. Ugyanis a tárhelyszolgáltatóm megköveteli a levelek autentikálását, ezért felraktam wpmail smtp plugint.
Lehet fél éves a kiegészítő, de ha egyszer működik, akkor nincs semmi gond.
meg van jelölve: be kell jelentkezni és rányomni h 2.9.2 alatt "not working".. ill. ott van h compatible up to: X szóval tudni kéne olvasni nem csak kattingatni össze-vissza..
Amikor keres az ember egy plugint, a keresési találatban kéne elkülöníteni a nem karban tartott pluginokat, gyorsítaná a keresést. Nyilván lehet látni a visszajelzésekből és a dátumból, de csak miután megnézem a plugin aloldalát.
szerintem egy névből általában nem derül ki, hogy az-e a számodra legjobb plugin: ezért már eleve megnézel 5-6dbot (én ált. többet) és ha már megnézed akkor az a + x másodperc… de hát persze végülis meg lehet csinálni: wordpress.org+ideas