Register plus

Fel tettem -e remek bővítményt, hogy pár adattal kiegészítsem a regisztrációs űrlapot, de valamit nem értek.

Custom User Email Notification. Ezzel lehet engedélyezni a felhasználók mailban való értesítését, amelyben meg kapja a felhasználói adatait ugye. És van itt egy olyan mező, hogy: from email. Ide írjam bátran a mail címem és ennyi? Biztos láma kérdésnek tartjátok csak nem vágom…nem az én címemről megy az üzenet. Vagy nem tudom…összezavart ez most.

Én sokat szórakoztam ezzel a pluginnal, de hiába állítgattam, hiába írtam be az e-mail címet, a regisztrálás működik, de üzentet nem küld a tagoknak. De elvileg a saját cím kell, mert az lesz a feladó ha jól tudom.

Valahogy nem sem jön ki a mail

Türelem rózsát terem szokták mondani. Kijött

Ezt a plugint már nem tartják karban, úgyhogy ne használd.

Szerintem a Wordpress oldaláról le kéne venni a nem karban tartott pluginokat, vagy megjelölni őket, mint outdated pluginok.

elég csak megnézni egy plugin utolsó frissítési dátumát.

ha több mint fél év, akkor el lehet gondolkodni rajta, ennyi.

:wink:

meg van jelölve: be kell jelentkezni és rányomni h 2.9.2 alatt “not working”… ill. ott van h compatible up to: X szóval tudni kéne olvasni nem csak kattingatni össze-vissza…

Nekem sem működött tökéletesen, de arra mire kell megfelel. A levélküldés ott bukott el, hogy egy plugin nem volt feltelpítve. Ugyanis a tárhelyszolgáltatóm megköveteli a levelek autentikálását, ezért felraktam wpmail smtp plugint.

Lehet fél éves a kiegészítő, de ha egyszer működik, akkor nincs semmi gond.

'hgrg' wrote on '2010-05-05:

meg van jelölve: be kell jelentkezni és rányomni h 2.9.2 alatt "not working".. ill. ott van h compatible up to: X szóval tudni kéne olvasni nem csak kattingatni össze-vissza..

Amikor keres az ember egy plugint, a keresési találatban kéne elkülöníteni a nem karban tartott pluginokat, gyorsítaná a keresést. Nyilván lehet látni a visszajelzésekből és a dátumból, de csak miután megnézem a plugin aloldalát.

szerintem egy névből általában nem derül ki, hogy az-e a számodra legjobb plugin: ezért már eleve megnézel 5-6dbot (én ált. többet) és ha már megnézed akkor az a + x másodperc… de hát persze végülis meg lehet csinálni: wordpress.org+ideas