Régi sablonverzió visszaállítása

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.

Mivel a Wordpress felajánlotta, ezért frissítettem a sablonom. Ezáltal a honlapom külleme teljesen megváltozott. A kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség arra, hogy visszaállítsam a sablon régi verzióját?

Szia!Ha nagyjából tudod melyik WP verzió szállította az előző sablont, akkor le tudod azt tölteni az archívumból: http://wordpress.org/download/release-archive/Persze a letöltött WP-ből te csak a sablon könyvtárát másold vissza a sablonjaid közé, törölve a mostani frisset.Ha nem tudod melyik WP verzióban lehetett az a sablon, akkor nem marad más mint a kísérletezgetés, még megtalálod pont azt.

Érdemes a nagyobb verziókat végignézni először, kisebb verziók esetében nem szokott radikális változás történni a sablonokban sem.


Köszönöm a hasznos választ Blintux! A gond az, hogy a frissítésekkel gyakran megváltozik a sablon külleme is. Ha tegyük fel visszaállítom a sablon régebbi változatát, annak van-e valamilyen biztonsági kockázata? Hogyan tudok biztonságosan megtartani egy sablont úgy, hogy ne változzon a külleme? Időnként ezeket úgy tudom mégis csak frissíteni kellene én pedig nem vagyok programozó.