Referencia képek webshophoz

Sziasztok

Az alábbi problémában kérnék segítséget, ötletet.

Adott egy webáruház (wp, woocommerce, milano sablon), ami bútorszöveteket árul, pl. “barna jacquard szövet”.

A webáruház mellett kárpitozással is foglalkoznak.

Azt szeretnénk elérni, hogy a sok referencia képet is úgy lehessen kezelni, mint a termékeket.

Vagyis jó lenne ha lehetne kategorizálni (bútorok kárpitozása, fotelek kárpitozása, stb.) mint a termékeket, illetve ha a keresőbe beírják “barna jacquard szövet”, akkor kiadja magát a terméket is illetve ha van hozzá referencia kép, akkor azt is. Természetesen a termékek között jó lenne ha nem jelennének meg a referencia képek.

Remélem érthető voltam, köszönöm előre is.

Fanyűvő módra én csinálnék egy Kárpitozás referencia odalt, amit beillesztenék a menüpontba.

Az oldal tartalma pedig lehetne pl. egy albumoldal, amelyben az egyes galériák képeznék a megfelelő kategóriákat. Az is lehet, hogy a milano sablonnak van portfolio része is, és akkor még egyszerűbb.

Most látom, hogy hozzácsomagolták a Visual Composer, amivel tényleg gyárthatsz olyan oldalt, amit csak szeretnél. Még referenciaoldalt is. :slight_smile:

Én csinálnék egy portfólió (kvázi referencia) oldalt, azzal tökéletesen tudsz kategorizálni is.

Biztos tartalmazza a sablonod.is :slight_smile:

Sziasztok,

Feltelepítettem egy bővítményt (Huge Image Carousel for Visual Composer), ami a bővítmény oldalon ott is van, de sehol nem találom a menüben.

Hol kell keresnem?

Ez egy addon a Visual Composer nevű bővítményhez. Nem ismerem ugyan, de nem biztos, hogy van külön beállítási menüje. Lehet, hogy csak a vc-ben, az adott oldal, bejegyzés szerkesztésénél tudod konfigurálni. Ha pedig van, akkor minden bizonnyal a vc konfigurációs részére kerül egy új elemként/fülként.

Köszönöm szépen!

Működik. :slight_smile: