Kedves Ikisami!
Örülök, hogy sikerrel rávettelek a Szabályzatunk elolvasására.

Valószínűleg eljutottál akkor a 6.3-ig is:
Quote:
6.3 Amennyiben a legutolsó hozzászólásra válaszolsz, akkor a hozzászólást ne idézd! Ha a hozzászólás egy bizonyos részére akarsz válaszolni, akkor az idézetben csak azt a részt hagyd meg.
Természetes, hogy nem látod az idézéseket, hiszen én szedegetem/szedegettem ki őket; a 6-os hozzászólásodban beidézted a teljes 3-as hozzászólásomat, amit elég lett volna úgy jelezni, ahogy én tettem a javítással. [Mellesleg, vagyis nem mellesleg: a szerkesztés okának végén ott egy hangulatjel...]
A 8-as hozzászólásodban teljes egészében beidézted
hgrg teljes hozzászólását, azaz - az előtted lévő hozzászólást. :)
Az idézés minimalizálását azért vettük be a Szabályzatba, hogy
a.) áttekinthető legyen egy-egy téma, ne kelljen bukdácsolni az idézet idézésének idézésein,
b.) még helytakarékos is a felesleges idézet elhagyása.
Igen, látom, hogy Újonc vagy, és Te is láthatod, hogy én egy WordPress-tisztelő admin, aki nem azzal szórakozik, hogy másokat csesztessen, hanem igyekszem a feladatomat ellátni, hogy a Közösség tagjainak minél élvezetesebb, hasznosabb és kellemesebb legyen a Fórumozás.
Rám a legkevésbé jellemző, hogy a kezdőket ne támogassam, hiszen jóformán magam is az vagyok, és még külön oldalt is üzemeltetek a saját pénzemből, saját (kevés) szabad energiámból - kifejezetten kezdőknek.