Red5 Recorder rossz tapasztalat

A tárgyban lévő pluginnal kapcsolatban sajnos rossz élményeim vannak!

Letöltöttem, aktíváló kulcshoz befizettem a dijat és a mai napig csak hiteget az indiai fejlesztő, de a program a mai napig nem müködik megfelelően!

Hogyan lehet a fejlesztőt letiltani, a WP felé ezt jelezni?

[*]http://wordpress.org/extend/plugins/red5-recorder/

[/list]

Ha valaki tudna ilyen videó üzenet rögzítő plugint, kérem jelezze felém! Korábban a Tokbox ilyen jellegű fejlesztését használtam, de annak további munkálataival leálltak.

Köszönöm a segítséget, üdv:Samino

Egyrészt: nem kell egy indiai fejlesztő hozzáállásából az egész indiai hozzáállást általánosítani (de mondhatnék az indiai helyett venezuelait, marokkóit, magyart, iapánt, lengyelt, franciát, stb.), másrészt, az is lehet, hogy csak a beállítások nem megfelelőek vagy valamelyik másik bővítménnyel ütközik.

Az Akismet és a Red5 kivételével kapcsolj ki minden bővítményt, kapcsolj alapsablonra és úgy tegyél próbát.

Harmadrészt: konkrétabban hallhatnánk/olvashatnánk arról, hogy miben nyilvánul meg a nem megfelelő működés? Lila csíkok vannak az üzenetben, vagy pöttyös elefántocskák ugrálnak a képen, esetleg van hibaüzenet, vagy lefagy a lejátszás? Van valami hibaüzenet? Ha van, akkor mi az pontosan?

Negyedrészt: Melyik sablonnal használod, és melyik wp-verzióval, esetleg mutatsz egy hivatkozási címet?? [Azt ugye láttad, hogy a szerző szerint 3.3.2-ig kompatibilis, és már a 3.4.1-nél tartunk…?]

[off]

pont a múlt héten voltam tanúja a liftben egy indiai projektvezető és egy programozó közötti párbeszédnek:

ha az 1. rendszer hív add vissza neki az execption-t, a másik két esetben 'nyeld le' és adj vissza :0,OK,Success-t.

na ez a bugfix…

tudom hogy csúnya dolog az általánosítás, de sajna ebben az évben különösen intenzív tapasztalatokat szereztem indiaiakkal (napi szintű kapcsolattartás) és más kultúra azt kell mondjam :slight_smile:

[/off]

'Farkas wrote:

Sajnos Gyoző az a baj, hogy a program fejlesztőjével folytatott Skype írások nem a program nem megfelelő müködéséről szólnak, vagy annak jobbá téteréről, hanem folytonos hitegetésről. A program egyébként néha rögzít, néha nem és csak részleteket, ez független a többi plugin müködésétől.

A probléma nem az általánosságot értve az indiai-akkal van, hanem konkrétan ezzel szemben szól részmeről.

Hogy ne csak offoljak mellékesen a pluginnál jól látható, hogy : Compatible up to: 3.3.2 …

most pedig már egy kicsit odébb járunk a verziókkal…

Jogos az új verzióra való nem kompaktibilitás, de sajnos a korábbin sem müködött…

Tisztelt Farkas Úr!

Szeretném Öntől megkérdezni, hogy miért kifogásolja hozzászólásaimat az általam felvett témában?

Hozzászólásaimban nem idézem sem az elöttem szólokat, sem Önnel szemben nincsen megkérdőjelezni kívánt hozzászólása megtétele, ahogyan azt figyelmeztetéseiben írja!

Viszont most pár sort idéznék a Szabályzatból, amennyiben megengedi:

Quote:

"2.4 Légy rendes az újakkal. Ne kergesd el őket mert nem olvasták el a fórum szabályzatát. Üdvözöld őket, és ne éreztesd velük azt, hogy buták, esetleg csacskák. Emlékszel a WordPress-szel való első lépéseidre?"

Bizonyára látja újonc státuszomnak megfelelően, hogy igazából nem használtam még a fórumot, illetve a téma megnyitásánál figyelmeztetés, és segítségkérés egy hasonló programmal volt a szándékom! Köszönöm megértését!

Kedves Ikisami!

Örülök, hogy sikerrel rávettelek a Szabályzatunk elolvasására. :slight_smile: :slight_smile:

Valószínűleg eljutottál akkor a 6.3-ig is:

Quote:

6.3 Amennyiben a legutolsó hozzászólásra válaszolsz, akkor a hozzászólást ne idézd! Ha a hozzászólás egy bizonyos részére akarsz válaszolni, akkor az idézetben csak azt a részt hagyd meg.

Természetes, hogy nem látod az idézéseket, hiszen én szedegetem/szedegettem ki őket; a 6-os hozzászólásodban beidézted a teljes 3-as hozzászólásomat, amit elég lett volna úgy jelezni, ahogy én tettem a javítással. [Mellesleg, vagyis nem mellesleg: a szerkesztés okának végén ott egy hangulatjel...]

A 8-as hozzászólásodban teljes egészében beidézted hgrg teljes hozzászólását, azaz - az előtted lévő hozzászólást. :)

Az idézés minimalizálását azért vettük be a Szabályzatba, hogy

a.) áttekinthető legyen egy-egy téma, ne kelljen bukdácsolni az idézet idézésének idézésein,

b.) még helytakarékos is a felesleges idézet elhagyása.

Igen, látom, hogy Újonc vagy, és Te is láthatod, hogy én egy WordPress-tisztelő admin, aki nem azzal szórakozik, hogy másokat csesztessen, hanem igyekszem a feladatomat ellátni, hogy a Közösség tagjainak minél élvezetesebb, hasznosabb és kellemesebb legyen a Fórumozás.

Rám a legkevésbé jellemző, hogy a kezdőket ne támogassam, hiszen jóformán magam is az vagyok, és még külön oldalt is üzemeltetek a saját pénzemből, saját (kevés) szabad energiámból - kifejezetten kezdőknek.

Köszönöm megtisztelő válaszát!

Az elöttem hozzámszóló írását nem idéztem sem teljes egészében, sem részleteiben, hanem egyetértettem vele a verziószám nem megfelelő müködésében. Ha esetleg válaszom megtételénél a megjelenő Ön, mint válaszadó írását ki kell/ene törölnöm (mivel az itt most is megjelenik) nem tudtam, ezért elnézését kérem.

Továbbiakban a téma megnyitásában figyelmeztető szándékom volt, illetve hasonló program ajánlatának kérése a fórum tagoktól. A programot eddigi rossz tapasztalataim miatt mint kárusolt nem használom már tovább, így megjegyzését az esetleges megfelelő müködésre nem tudom hasznosítani, illetve nem is az volt a cél, hogy ilyen jellegű észrevételt kapjak. Fáradozását ezúton is köszönöm, de a feltett témában még nem kaptam megfelelő, érdembeli választ… csak belekeveredtünk ebbe a felesleges észrevételeink egymással való megosztásában! Engedelmével idéznék legelső feltett kérdésemmel és kérésemmel kapcsolatban:

[*]Hogyan lehet a fejlesztőt letiltani, a WP felé ezt jelezni?

[*]Ha valaki tudna ilyen videó üzenet rögzítő plugint, kérem jelezze felém! Korábban a Tokbox ilyen jellegű fejlesztését használtam, de annak további munkálataival leálltak.

[/list]

Csupán ennyit szerettem volna... köszönöm előre is!

Sziasztok!

Tud valaki nekem red5 schoutcast beállításban segíteni ?

Előre is köszönöm, sajnos ide vonatkozó témát nem találtam, így ide írok.

POx