Recovery mód

Üdv,

Hogyan lehet a recovery módból kilépni? Eredetileg így kellene lennie, hogy felül a felhasználó mellett van az exit recovery mode:

Nekem pedig így van: Hiába kattintok az exit recovery linkre, csak kiléptet, aztán bejelentkezek és ugyan így van minden.

Nem tudom, hogy ez összefügg-e a recovery móddal, de a bővítmények oldal nem jó, nem jelenek meg a pluginok.

És a frissítések oldal sem jó.

Így nem tudok frissíteni és a pluginokat sem tudom ki-be kapcsolni. Ftp-n kikapcsoltam az összest, de úgy is minden így maradt. Tudna valaki segíteni ezekben?

Tárhelyeden minden érték megfelelően be van állítva? Gondolok itt a php verzióra, max feltöltési méretre stb

Megkérdem, majd írok.

Mi ez a recovery mód? Soha nem láttam még ilyet.

És miért 5.2 bétát használsz? Ezzel összefügg a recovery mód?

Egyik napról a másikra összeomlott az oldalam. Elsőnek a jelszó nem volt jó, aztán a login nem jött be, majd fehér képernyő belépés után. Ezeket megcsináltam, de azóta recovery mód van. Nem tudom, hogy miért. A wordpress verzió az utolsó előtti volt, mert még nem frissítettem az újra. Közben kiderült, hogy a tárhelyen nem a legfrissebb a php verzió, ezt frissítem, majd irok, hogy mi változik, ha változik.

Frissítették a php verziót a legújabbra, de nem változott semmi. Találtam egy angol oldalt, abból kiderült, hogy recovery mód esetén a rendszer küld egy emailt, amiben leírja mit kell csinálni. De az én wordpress email-em már megszűnt…így nem kaptam meg. Leírja még, hogy ilyen esetben mit kell tenni, meg wp_config szerkesztés stb…de nem merek hozzányúlni, mert gyenge az angolom, félek, hogy valamit elrontok. egy jobb angolos rá tudna nézni? itt a link:

Wordpress frissítés megoldotta a gondot.