Recept.... :)

Mindenkinek kell egy hobbi, nekem az egyik a főzés… egy baráti beszélgetés során merült fel az ötlet, hogy kéne egy jól működő receptes oldalt csinálni. Íme: http://receptem.com/ (4 napos a kicsike) Még van mit csinálni rajta tudom, de azért már látszik a vége. Mit szóltok? :smiley:

jó 2-3 éve Én is nekialltam egy ilyen receptes oldalnak, csak idohiany miatt aztán sztorno lett az egészből.

spk sikert hozza :slight_smile:

Jól, és étvágygerjesztően néz(ne) ki, ha a receptem.com felirat nem ütne el annyira. Elöször vissza kellett emlékeznem, hogy minek is nevezted el az oldalt ?

Maradjunk annyiban, hogy nem az első ránézésre megjegyezhető, logószerű felirat, nehezen olvasható - és nekem - nem túl ízléses betűk.

Összességében olyan remek: egyszerű, áttekinthető, ízléses, étvágygerjesztő.

A receptbeküldésnél buzdítasz a kategória megjelölésre, de nincs ott választási lehetőség.

Jó étvágyat ! Hamarosan megy a receptem, merthogy én is szeretek (többek szerint tudok is) főzni.

mivel csinaltad azt, hogy nem ?s=valami, hanem /search/valami van?

A beküldést majd még finomítom, most eléggé gagyi. :slight_smile: Chalie, ez a search-permalink plugin.

Megújult az oldal :slight_smile:

belekötni valót egyáltalán nem találok, nekem tetszik az oldal, még ha a recept beküldés elkészül akkor tökkéletes lesz.

majd lehet hogy küldök receptet… :slight_smile:

Na de László… Hisz ez nem xhtml valid. :slight_smile: Css meg úgyse lesz valid a radiusok miatt legfeljebb ha a pagenaviból kiveszed, de akkor meg ugye szögletes lesz. Amúgy annyira megtetszett ez a pagenavi style, hogy el is lopom. :slight_smile: Nekem amúgy jobban tetszik így mint régen.

majd még lesznek képek is receptekhez :slight_smile: az feldobja