Read More

Kedves Fórumozók!

Keresgéltem itt a fórumon, elég mélyre lementem a topicocban de nem nagyon találtam ilyen plugint. Read More, Tovább, Még keresőszavakkal próbálkoztam de nem sok eredménnyel. Összesen nekem annyira lenne szükségem, hogy már a meglévő postokat és az ezután felkerülő postokat megtörné szépen. Pl

Minden postnál a 10 sor után lenne egy gomb: Read More ami elvinne a post oldalára. Több Szempontból is jó. Nem lassítja annyira az oldalt ha írnak egy 100 soros postot, Graphene témát használok és a Social gombok csak akkor jelennek meg ha a postot megnyitod.

A bejegyzéseket nem én írom, tehát nagyon jó lenne ha ez automatikusan működne.

Köszönöm előre is

Gábor

Még annyit hozzáfűznék, hogy láttam egy postot a Read More-ról. Ott eléggé szét lett kapva pár fájl. Több száz postról van szó nálam, tehát nem tudnám egyenként berakni pl a “more” parancsot. Valami automatikus kéne:)

Nem the_content-et kell használni a kódban hanem the_excerpt();-et. És ezzel meg is oldottad a problémát.

Bocsánat de még elég kezdő vagyok. Hol kell kicserélnem? Jelenleg úgy néz ki az oldalam hogy nincs Sehol Olvass tovább beágyazva. Van amelyik post 80 soros van amelyik 15 van amelyik 6 stb… Hogy lehetne visszamenőleg alkalmazni anélkül hogy egyesével be kelljen szúrni a read more gombot? Végfelhasználónak csinálom a blogot, tehát a blogírás menetébe nekem nincs beleszólásom.

Én is pont ezt a read more- os dolgot próbálgatom.

Több módszert is kipróbáltam. Nekem is olyan kéne, hogy X sor, vagy Y karakterszám után úgymond törje meg a cikket és a read more-ra kattintva olvashassa tovább a cikk teljes tartalmát.

Maga a read more gomb már alapból benne van a témában csak épp nem vágja meg.

Próbálkoztam azzal, hogy az index.php fájlban:

ezt a sort:

Code:

átírtam erre:

Code:

Ezzel mondjuk elértem azt, hogy megvágja, de ugyanakkor így meg már a főoldalon a bejegyzéseknél nem mutatja a sexy bookmarks ikonjaimat a re-tweet gombomat,- valamint van fent egy bővítmányem amivel el tudtam azt írni, hogy a profilomba beírt szöveget mutassa minden egyes bejegyzés végén, és ez is a főoldalon mutatta - Ezt sem mutatja innentől kezdve CSAK akkor ha a read more gombra kattintva beléptem a teljese cikkbe.

- Próbáltam a Excerpt Editor nevű bővítmányt is, azzal is ugyanez a problémám, vagyis megvágja a cikket, de a különbőző plusz dolgokat nem mutatja a főoldalon.

- Próbáltam a Wp limit post automatically nevű bővítményt, na az már mutatott mindent, meg is vágta a cikket, de ugyanakkor onnantól nem tudtam új bejegyzést írni :) - bár ha jól emlékszem ez már nagyon régi bővítmény - gondolom emiatt.

A kérdésem tehát az, hogy mivel és hogyan oldható meg az, hogy megvágja a cikket automatán, de ugyanakkor a fent említett bővítmények funkciói se tűnjenek el a főoldalról?

http://wordpress.org/extend/plugins/post-teaser/

Kedves Zoltán!

Kíváló plugin, köszönöm szépen a tippet és a gyors reagálást! :wink:

Egy kis segítségre lenne nekem is szükségem.

Miként oldahtó meg az, hogy ami a read more előt van azt már ne jelenítse meg az oldal vagy bejegyzés csak ami alatta van?

Kezd a mondatot a Read more…ral :slight_smile:

Bár, eléggé érdekes dolog amit kérdezel; akkor mi értelme lenne a tovább…nak?

A témám a képeket szedi ki a cikkből és teszik be mint hivarkozás. Sajnos abben a cikkben csak nexgen hivatkozások vannak képek nélkül és nem müködik. Gondoltam beteszem a readmore elé és azt eltüntettem … Joomla alatt müködik az ilyen…itt nincs hasonló megoldás?