Hogyan oldjátok azt meg, mint ol Efrud honlapján is van, hogy a tovább olvas linkre kattintva a bejegyzés elejére dob be. Nekem mindig a kivonat (a kezdőlapon olvasható rész) végére dob.
a read more alapból mindig oda fog dobni.
cseréld le! - mégpedig:
1 - a contentből töröld ki:
2 - alá rakd be kóddal így: <a href="">Tovább…
egészségedre!
Köszönöm mano.
Nem akartam új témát nyitni ennek, de némileg más a problémám.
A read more link csak akkor jelenik meg, ha az előtte levő szöveg legalább 55 szót tartalmaz. Sehol nem találom ennek a beállítását. Van hozzá valami plugin, a post teaser, de nem akarok plugint használni, ilyen egyszerű beállításhoz remélhetőleg felesleges. Tudna valaki segíteni, hogy hol lehet ezt beállítani?
vélhetően a sablonodban van a beállítási lehetőség, tehát azt kell szerkesztened.
megtaláltam közben a functions.php-ben ezt a részt, az excerpt hosszához van köze. találtam egy kódrészletet valahol, aminek a segítségével sikerült eggyel jobban megcsinálni.
Sziasztok!
Abban kérném a segítséget, hogy hol tudom átírni 'Read more…' -rol tovább olvasomra.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv
- Fordítsd le a sablont
- Ha bele van gányolva akkor pedig át kell írni…
poedit el lefordítottam de az oldalon nem frissül…
1. Fordítsd le a sablont :D
2. Ha bele van gányolva akkor pedig át kell írni..
Szia!
wp-content/themes/AZ AKTÃV TÉMÃD/index.php
vagy ha van home.php-d akkor abban, valamint archive.php és még a search.php
'
Pages: ', 'after' => '
', 'next_or_number' => 'number')); ?>
<a href="">Tovább a cikkhez>>
'Pages: ', 'after' => '
', 'next_or_number' => 'number')); ?>
Köszönöm a segítséget! Úgy néz ki működik!
sziasztok!
a PostTeaser pluginról volt szó előzőkben, felraktam, utána kicsit megváltozott a kinézete főoldalnak, de nem listáz semerre semmit, ugyanúgy egymás után vannak a postok. esetleg tud valaki egy egyszerű beállítási útmutatót ? : )
Korábbi postom javítva:
Elküldve: 2012-01-20 - 00:46 AM
http://codex.wordpre…late_Hierarchy[s:3nvn13x3]é[/s:3nvn13x3]
érdemes tanulmányozni.