'Read more...' probléma

Sziasztok!

Tehát a gondom a read more funkicóval kapcsolatos.

A főoldalon még működik is, de meghívtam a loopot a news menüpont alatt külön templatetel és ott már nem szeretné a jót.

a looppal és a read moreral is játszottam már különböző szinteken, pár példa:

a loopot meghívtam az index.php-ban található főoldali formában

<?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>

az itt található (ódejóleírás) általános formátumú fő ciklus szerint

és egy az egyben beillesztettem a while endwhile közé a content.php-s kódot

a

<?php the_content('Read More'); ?>

lenne ugye az alap

néztem a kódex szerint

<?php the_content( $more_link_text , $strip_teaser, $more_file ); ?>

ugyanezt csak a $more_link_texttel

és még egy lehetőséggel amit nem találok vissza :S

lehet, h tök egyszerű a megoldás, más nem jqueryvel (mert ahhoz még inkább értek, mint phphoz) eltűntetem a nem oda illő részeket, de azt azért mégicsak na...érted... :)

köszi!

<?php get_template_part( 'content', get_post_format() ); ?>

az itt található (ódejóleírás) általános formátumú fő ciklus szerint

és egy az egyben beillesztettem a while endwhile közé a content.php-s kódot

a

lenne ugye az alap

néztem a kódex szerint

lehet, h tök egyszerű a megoldás, más nem jqueryvel (mert ahhoz még inkább értek, mint phphoz) eltűntetem a nem oda illő részeket, de azt azért mégicsak na...érted... :)

köszi!

lenne ugye az alap

néztem a kódex szerint

köszi!

köszi!

mi a gond?

h a hírek menüpont alatt a bejegyzéseknél megjelenik a [font=Consolas, Monaco,:zwmnnwb4] tegen túli tartalom is…amit az előbb még tényleg nem szúrtam be ide, bocsi[/font:zwmnnwb4]

akkor most elmondom neked, sértésnek ne vedd, de mint láthatod is, a kommunikáció alapja az ha leírod a problémád, nem pedig körülírod és veszed a fáradságot kiírni a hogy szót…

egyébként a more sehol máshol nem fog működni, csak a home vagy index oldalakon, továbbá keresési találatokban, archívumban és kategórialistákban.

vagy a templated rossz, vagy rossz helyen hívod meg.

de sablon neve vagy link nélkül bármit is mondani megerőltetőbb mint kibírni a reggelt kávé nélkül…

nevezzük inkább építő jellegű kritikának, mert sértésnek nem vettem, a reggel meg elég rosszul hangzik kávé nélkül

alap twentyeleven éppen szétcsúszottan, jelenleg buherálva. a ‘news’ menüpont alatt szeretném megvalósítani hogy a bejegyzések 10essével jelenjenek meg. cím, dátum, szerző, tartalom read moreig, annyi.

de csak nagyot mondtál sablon neve nélkül is az archívummal, ha ott ez kivitelezhető, tehát a templateem a rossz, mert egyazegyben a loopot hívom meg. feltúrom az archiveot kódexben megittottamott. mondjuk ha tudsz/tudtok valami mást ajánlani vagy a témához csak linket dobni azt is nagyon megköszönöm!

A twentyeleven loop-jait ugyan nem vágom fejből, de ha indítasz egy saját wp_query-t helyette, akkor abban szépen ki-be lehet kapcsolgatni a more funkciót az alábbi kódrészlettel:

global $more;

$more = 0;

Ha a $more 1-re van aállítva azzal ki lehet kapcsolni. És ez mindenhol működik (a loop-on belül persze :slight_smile: ); egyedi oldalsablonban is.

global $more;

$more = 0;

Ha a $more 1-re van aállítva azzal ki lehet kapcsolni. És ez mindenhol működik (a loop-on belül persze :slight_smile: ); egyedi oldalsablonban is.

úúúúúdenagy vagy :smiley: itt a végére már wp_wpquery mellett döntöttem, gondoltam majd megoldom jqueryvel vhogy, de ezt csak be kellett szúrnom és megy minden szépen. köszönet, tiszteletem!

Szívesen :slight_smile: