Random kódok általi letöltésekhez plugin

Sziasztok!Egy érdekes probléma megoldására kértek fel. Egy weboldalon cd lemezek értékesítése fog történni, amelyek céges és egyéb hanganyagokat tartalmaznak (pontosan nem tudom még mi lesz rajtuk), de lesz egy pdf file, ami nem a cd-n lesz rajta, csak annak megvásárlása után lehet majd letölteni a cd-hez tartozó egyedi kóddal. Gondolom ezzel a minél kevesebb lopást akarják korlátozni, de mindegy is, a lényeg, hogy meg kell oldanom valahogy. Lesz sok különböző cd és minden egyes cd-hez egyedi kód.Olyan bővítményt keresek (már ha létezik ilyen), ami képes arra, hogy ehhez a kódokat legenerálja (ez nem is a legfontosabb, mert ezt php-val meg lehet oldani egy külső file-ban akár, viszont valahogy fel kellene tölteni a kódokat), majd ha valaki a letöltés oldalra navigál, oda beírva az egyedi kódot, megjelenjen neki a file és le tudja tölteni és egy kód csak egyszer használható legyen.Lehetséges, hogy ez egy egyedi fejlesztést igényel, de ha valaki csinált már hasonlót és megosztaná velem a tapasztalatait, nagyon megköszönném. Esetleg ha valaki tud egy ennél egyszerűbb megoldást, ami hasonló azt is szivesen veszem.Köszönöm.

Üdv!

Abszolút rosszul kerestem eddig, a wp-download-codes.2.1 megoldotta a problémát, ha valakinek kell legközelebb, talán segít másoknak is.

Felhívnám azon kedves fórumlakók figyelmét, akik mocorognak, ha nem kapnak egy napon belül választ, hogy íme a pozitív példa. kitartással 1ÓRÁN belül meg lehet találni a megoldást :slight_smile:

Grat és köszi a megoldásért, szerintem más is fog més ilyet keresni… :slight_smile: