Ãme az én egyetlen kis blogom, a Ráktalicska. 2009 ősze óta csinosítgatom saját tárhelyen, előtte a bloghu-n ténykedtem, de nagyon érdekelt a Wordpress, és hiányzott a teljes kontroll a blogmotor felett. Az alap zöld témán kívül választható a 'Témaválasztó' segítségével további öt, így talán mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt.
Jelenleg 410 post szerepel a blogon (ami az archívummal együtt egész tetemes mennyiség), amelyek nagy része valamilyen kockulós témát jár körül, de néha becsúszik egy-egy közéleti, esetleg magánjellegű szösszenet is.
a kommentelésnél egyből magyarra vált, ha a szöveg elküldése után frissítesz egyet
'syska' wrote on '2010-06-23:
Szép, ámbár az 'Érdekes linkjeim' közt van egy hibás, ami sok számból áll és széthúzza a képernyőt jobbra. ;)
A blog nevéért külön dicséretem fogadd, jót nevettem rajta. :D
hja igen, a drága pluginom amit erre a kilistázásra használok nem töri meg a hosszú egybefüggő karaktersorozatokat. szerencsére ritkán share-lek ilyesmiket :)
A színvilág jó, felépítés könnyen követhető, de ehhez a stílushoz sehogy sem tudom párosítani a szövegdombornyomós feliratot, ráadásul miért van szöveggel írva bal felülre, hogy aztán címfeliratként szerepeljen még egyszer jobboldalt?
Szóval ha ez a woodstock fíling marad, márpedig miért ne maradna, akkor keress valami Groovy stílusú betűt, az szerintem jobb lenne!