Ragadós vírus vagy más probléma?

Sziasztok!

Az egyik ügyfelem Adwords hirdetését elutasították egyik napról a másikra. A weboldal Wordpress keretrendszerrel fut, minden plugin és téma naprakész volt, az alap biztonsági lépéseket (captcha, adatbázis név átírása, brute force stb.) megtettem.

A honlapot ellenőriztük a neten feltalálható összes víruskeresővel (Sucuri, Virustotal stb.), Wordpress bővítményekkel (Wordfence, Anti-Malware Security and Brute-Force Firewall stb.), manuálisan, és a gépre lementve még NOD32-vel is. "Természetesen" mindenhol tisztának jelezte a weboldalt. Maga a Google "Biztonságos Böngészés – webhelyállapot" szkennelőjén (https://transparencyreport.google.com/safe-browsing/search) sem jelez semmit. Az adatbázist is átnéztem, utána visszaállítottam korábbi állapotába, amikor még működött a hirdetés, de ez sem vezetett eredményre.

Folyamatosan elutasításra kerül már két hete a weboldal. A pontos üzenet: Hirdetés elutasítva - Rosszindulatú vagy nem kívánatos szoftver.

Felhívtam az Adwords supportot, megadták a linkeket, amelyeket látnak a főoldalon, de sehol nem lehet ezeket (vagy bármi módosítást) felfedezni.

Elvileg lehet maga a szerveren (tárhelyen) is a vírus, de a tárhelyesek erről hallani sem akarnak.

Esetleg valakinek van valami ötlete? Nagyon fontos lenne, hogy újraindítsuk a hirdetést...

Köszönök minden választ előre is!